Zártosztály - Saját dalos nagylemezzel jelentkezett a volt Edda tagok alapította zenekar!

'Hazatérek' címmel saját dalokat tartalmazó albummal jelentkezett az éppen egy évtizede indult Zártosztály formáció. Az eleinte “csak” örömzenélésre, és főként a ‘80-as évekbeli Edda dalok hiteles előadására összeállt Csillag Endre gitáros, Mirkovics Gábor basszusgitáros és Donászy Tibor dobos alapította hazai supergroup Lázár Zsigmond billentyűssel kiegészülve a 2019-ben kiadott 'Szétszakítva' című négyszámos EP és egy újabb énekesváltást követően, mikor is Kiss Zoltán került a mikrofon mögé készítette el az első teljes nagylemezét.

Zártosztály - Hazatérek

A 'Hazatérek' album 12 tételének zenéjét Csuka szerezte, a dalszövegeket a tavaly márciusban csatlakozott Kiss Zoltán énekes jegyzi. A felvételek az Endromédia Studio Inc. (Csillag Endre) készültek - énekfelvétel, mix és master: Cserfalvi “Töfi” Zoltán (Denevér Hangstúdió).

Megjelenése után az album a 2. helyen nyitott a Mahasz listán, és azóta is pozitív kritikák, vélemények futnak be róla. A csapat tehát lendületben van, legközelebb január 27-én lehet velük találkozni a fővárosi BackStage Pubban (eseményoldal: www.facebook.com/events/3476581882565545), de azt csiripelik a madarak, hogy jövő nyárra még az eddigieknél is nagyobb megmozdulások várhatóak tőlük.

A CD a MediaMarkt üzletekben, a jobb lemezboltokban, és a zenekar koncertjein érhető el, de természetesen a kiadói shopból is rendelhető más Zártosztály termékekkel együtt: https://shop.hmusic.hu/eloado/zartosztaly

Zártosztály - Hazatérek

01. Testbeszéd

02. Szárnyaltam

03. Ez a nap csak a miénk

04. Hazatérek

05. Álmodj Velem

06. Látszat

07. Az én időm

08. Elárulva

09. Éltem, ahogy éltem

10. Az örök törvény (I. - A dolgok rendje / II. - Ébredés)

Zártosztály - Éltem, ahogy éltem

Zártosztály - Hazatérek az online streaming platformokon:

https://songwhip.com/zartosztaly/hazaterek2023

Zártosztály - Hazatérek CD rendelés:

https://shop.hmusic.hu/.../zartosztaly-hazaterek-digi-cd.../

Zártosztály - Ez a nap csak a miénk

Zártosztály online:

https://songwhip.com/zartosztaly

https://www.facebook.com/zartosztalyzenekar

Zártosztály - Testbeszéd

Zártosztály - Szárnyaltam

Zártosztály - Elárulva

Kapcsolódó cikkek