Zártosztály - Dal- és klippremier: 'Hazatérek'

Novemberben nagylemez, és 10 éves születésnapi koncert!

A 2013-ban indult hazai hard rock supergroup Zártosztály első évtizedének megünneplésére, és ezt megkoronázandó, debütáló nagylemezének megjelenésére készül. Az album első előfutáraként megérkezett a címadó dal, és a hozzá készített videoklip.Aki pedig élőben is megtekintené a zenekart, az legközelebb ezt szeptember 30-án Kaposváron teheti ezt meg Kaposváron a Hang-Ár Music Pubban.

Zártosztály - Hazatérek

Kiss Zoltán énekes a dalszöveg megszületéséről:

"A ‘Hazatérek’ saját élményem alapján íródott. 38 éven át laktam a szülőhelyemen, Pestszentimrén. Rengeteg emlék, barátok, (számomra) nagy események, bulik helyszínei. (nevet) Miután elköltöztem, évekig azt terveztem, hogy visszavásárolom a szülői házat és ott fogok élni. Sajnos, nem sikerült… de máig sokat eszembe jut!" 

Csillag Endre ‘Csuka’ gitáros a dalról:

Szerettem volna egy egyszerű és közérthető dalt írni... olyasmit, ami mindenkihez és minden generációhoz szól. Zoli megtalálta hozzá a tökéletes témát, és szerintem nagyszerű szöveget írt rá! Persze, a lemezen lesznek keményebb és a tőlünk elvárt megszokott "megnyilvánulások" is.” (nevet)

A 'Hazatérek' című album a tervek szerint novemberben jelenik meg. Ennek élő bemutatójára november 24-én, a Barba Negrában kerül sor, ami egyben a Zártosztály 10 éves születésnapi bulija is. A koncerten vendégként fellép a zenekar előző két énekese, Sipos Péter és Schrott Péter is. Az előzenekar pedig a Falcon Project lesz.

Zártosztály 10 éves születésnapi koncert Facebook esemény:

https://www.facebook.com/events/230252396336981/?ref=newsfeed

 

Zártosztály:

Kiss Zoltán - ének

Csillag Endre “Csuka” - gitár

Mirkovics Gábor “Zserbó” - basszusgitár

Lázár Zsigmond - billentyű

Donászy Tibor “Tipcsi” - dob

 

Zártosztály az Online Streaming felületeken: https://songwhip.com/zartosztaly

Zártosztály a kiadói shopban: https://shop.hmusic.hu/eloado/zartosztaly

Zártosztály Online:

https://www.facebook.com/zartosztalyzenekar

 

Kapcsolódó cikkek