Zártosztály - “A kezdet és a vég között / Félúton járok…” Újabb dalpremier a novemberben érkező 'Hazatérek' albumról!

Megérkezett a Zártosztály hamarosan megjelenő 'Hazatérek' című nagylemezének második előfutára, az 'Éltem, ahogy éltem'. Szemfüles - főleg a YouTube-on szörfölő - rajongók már ismerhetik a dalt (és a klipet is), ezzel a premierrel azonban hivatalossá vált, hogy a novemberben megjelenő CD-n az elsőként megismert címadó után ez a dal is is biztosan szerepel majd.

Zártosztály - Éltem, ahogy éltem

Csuka az új dalról:

“Ez a dal kicsit visszavisz minket a régi rock világába… egy egyszerű, de húzós riff, amit talán a Black Sabbath és a Deep Purple világa ihletett meg. Zoli nagyszerű szövegével, ami nagyon is rólunk szól. Zserbó kedvence. Amikor a dalt írtam, a refrén énekdallamára a következő szöveg ugrott be: Lemegyek ‘törökbe’ / Eladom az asszonyt örökre… (nevet)

A 'Hazatérek' címet kapott album pólóval, szép nyomdai 10 éves koncertbelépővel kedvezményes csomagban, vagy önállóan már előrendelhető az alábbi linkről: https://shop.hmusic.hu/eloado/zartosztaly 

A nagylemez anyagának élő bemutatójára november 24-én, a Barba Negrában kerül sor, ami egyben a Zártosztály 10 éves születésnapi bulija is. A hangulat bemelegítéséről a Falcon Project, és a Koroknai Árpád vezette Kori zenekar gondoskodik. Vendégként a zenekar előző két énekese, Sipos Péter és Schrott Péter is színpadra lép majd.

Eseményoldal: https://www.facebook.com/events/230252396336981

A fővárosi buli előtt Miskolcon is ünnepel a formáció, október 21-én, azaz most szombaton az Ady Endre Művelődési Házban dübörög majd az akut mániákus rock and roll.

10.21. Miskolc / Ady Endre Művelődési Ház

https://www.facebook.com/events/209182808376818

Zártosztály:

Csillag Endre “Csuka” - gitár

Mirkovics Gábor “Zserbó” - basszusgitár

Donászy Tibor “Tipcsi” - dob

Lázár Zsigmond - billentyűs hangszerek

Kiss Zoltán - ének

 

Zártosztály az online felületeken:

https://songwhip.com/zartosztaly

https://www.facebook.com/zartosztalyzenekar

https://shop.hmusic.hu/eloado/zartosztaly

Kapcsolódó cikkek