WitcheR - Idén egy kislemez, jövőre azonban új album is várható a szombathelyi atmoszferikus black metal zenekartól!

Összegezte az elmúlt évét és egyben bejelentette az idei, sőt már a jövő évi terveit is a szombathelyi atmoszferikus black metal duó a Witcher. Ezek szerint a tavaly megjelent újrakiadások, a 2015-ös 'Csendes Domb', a 2019-es 'A gyertyák csonkig égnek' albumok, valamint a 2012-es 'Néma gyász' után idén egy új kislemezzel jelentkezik a zenekar, de már készítik a jövőre esedékes új nagylemezt is, ami egyben a Witcher 15 éves születésnapját is hivatott lesz megünnepelni.

WitcheR - Hazatérés (Lélekharang album 2022.)

Witcher a múltról, a jelenről és a jövőről:

"Így az év utolsó napján ismét elérkeztünk a számvetés időszakához. Először is szeretnénk megköszönni nektek azt az óriási támogatást, amit az idén kaptunk tőletek a világ minden tájáról. Nélkületek nem lennénk ott, ahol most tartunk a zenekarral! 2023 számunkra egy csendesebb időszak volt, ami leginkább az újrakiadásokról szólt.

Megjelent vinylen, majd kazettán a Néma gyász kislemezünk és A gyertyák csonkig égnek albumunk, ősszel pedig az első kiadványunkat (Csendes domb) is sikerült újra elérhetővé tennünk frissebb hangzással, illetve új borítóval.

2024-től azonban újra a friss megjelenéseké lesz a főszerep! Már az utolsó simításokat végezzük a következő kiadványunkon. Ez egy nagyon különleges kislemez lesz, amit már több mint 10 éve szeretnénk megvalósítani és remélhetőleg ti is olyan nagy izgalommal fogadjátok, mint amekkorával mi elkészítettük. Erről hamarosan bővebb részletekkel jövünk!

A háttérben természetesen már gőzerővel készül a következő nagylemez is, de ezúttal sem akarjuk elkapkodni a munkát, így ez várhatóan a WitcheR 15 éves évfordulóján, valamikor 2025-ben jelenik majd meg.

Előbb azonban jöjjön 2024..."

WitcheR - Lélekharang (Lélekharang album 2022.)

A WitcheR tagsága:

Gere Karola (ex-Trollheimen) - ének, billentyűs hangszerek

Neubauer Roland ( Frozen Wreath, Vrag, Earth Plague (live)) - ének, gitár, dob program

WitcheR online: 

https://www.facebook.com/witcherband

https://witcherband.hu/

https://www.youtube.com/@Witcherband

https://witcherband.bandcamp.com/

Kapcsolódó cikkek