Wishes - 'The Split' címmel új dallal jelentkezett a fővárosi melodikus hardcore zenekar, holnap koncert a Dürer Kertben!

Tavaly júniusban mutatkozott be stúdiófelvételen a budapesti melodikus hardcore zenekar a Wishes új énekese Varga Bence (Have No Clue). A 'Hallowed' dalnak most érkezett meg a folytatása 'The Split' címmel, amit egy szöveges videó kíséretében tettek közzé a srácok. Az új szerzeményt a zenekar gitárosa Melis Dani vette fel és keverte, de még a videót is ő készítette hozzá. A single borítóján található Maneki-neko alkotást Király Tamás tetoválóművész készítette, aki nem mellesleg a 'The Brightest & The Strongest' album grafikáját is készítette. A Mű alapjául szolgáló szobrocska a zenekar koncertjeiről már ismerős lehet. Aki pedig élőben is elcsípné a srácokat, annak nincs más dolga, mint holnap elmenni a fővárosi Dürer Kertbe, ahol a Wishesen kívül a lemezbemutatóját tartó This Calling, valamint a Hitori és a nís is fellép. Valamint már az is biztos, hogy a zenekar fellép a székesfehérvári Yippi feszt május 18-i első napján a Nyolcas Műhelyben, olyan zenekarok társaságában, mint az Omega Diatribe, a Heedless Elegance, a Rivers Ablaze, vagy a Dead Gray.  

WISHES - THE.SPLIT

Varga Bence énekes az új dalról és a zenekar terveiről:

"A The Split egy egykor fontos személytől való eltávolodásról szól. Gitárosunk, Melis Dani vette fel, keverte meg, és még a lyric videót is ő csinálta hozzá.

Egyelőre úgy adjuk ki egyesével a dalokat, ahogy időnk engedi. Már dolgozunk két új számon, amit fel kell vennünk, az egyikhez szeretnénk majd egy klipet is forgatni. Ezen kívül még kettő single jön, ha úgy lesz időnk, akkor még írunk hozzá, és vagy egy EP, vagy egy album lesz belőle."

This Calling lemezbemutató, Wishes, Hitori, nís 2024. április 06. Budapest Dürer Kert Facebook eseményoldal:

https://www.facebook.com/events/955001786044484

Yippi feszt Székesfehérvár Nyolcas Műhely 2024. május 18-19. Facebook eseményoldal: 

https://www.facebook.com/events/961840588213508

WISHES - HALLOWED 

Wishes online:

https://www.facebook.com/wishesbp

https://www.youtube.com/@WISHEShardcore

Kapcsolódó cikkek