Wires - Klipes formában érkezett meg az utolsó előzetes dal a zenekar szeptember közepén érkező debütáló EP-jéről: 'spire'

Szeptember 13-án jelenik meg a budapesti ipari metalcore vonalon mozgó zenekar, a Wires debütál EP-je a ' they know'. A középlemez negyedik és egyben utolsó felvezető dala is megérkezett, a 'spire' ráadásul elődjéhez hasonlóan egy kisfilmmel lett megtámogatva. Az új dal és a klip ráadásul pont ott folytatja a sztorit, ahol a 'hermit' abbahagyta. Ismét a nyomasztó képi világ és az erőteljes gótikus, szintipop-hatásokkal tűzdelt noise-core a fő csapásvonal, és amilyen furcsának tűnik elsőre, pont olyan jól működik. 

W I R E S - spire

https://www.youtube.com/watch?v=YpWeeqKyigQ

Az új szerzemény azonban elődeivel ellentétben kicsit elszállósabb, kicsit atmoszferikusabb, sokkal inkább dalszerkezetű. A szövegek most is az önmarcangolás, illetve a tévesen meghozott döntésekből eredő következmények témakörét vizsgálják, és a korábbi stáb is visszatér a banda körül: tehát minden produkciós folyamatért a gitáros, Tóth Dávid felelt, a klipet Tóth Gábor (Harmed) készítette, a főszereplő hölgy pedig ezúttal is Szilágyi Zsófia volt.

W I R E S - hermit

https://www.youtube.com/watch?v=8kLSzFYH_PQ

W I R E S - autarch

https://www.youtube.com/watch?v=4dDaLfLOkCs

W I R E S - clepsydra

https://www.youtube.com/watch?v=zfin95rZ1E8

A srácok az utolsó nyári fesztivál koncertjüket ma délután fél négykor a Fekete Zaj fesztivál Osztálykirándulás színpadán adták. Innentől pedig teljesen az EP megjelenésére koncentrálnak, majd ősszel szeretnék élőben is minél több helyen bemutatni az új anyagot.

Wires online:

Facebook: https://www.facebook.com/caughtinwires

Instagram: https://www.instagram.com/caughtinwires/

YouTube: https://www.youtube.com/@wires6881

 

Kapcsolódó cikkek