Vented - Érkezik a 'Cruelty And Corruption' vinyl kiadása!

A 'Cruelty And Corruption' címet viselő, nagysikerű debütáló nagylemez CD kiadásait követően, Május 5-én érkezik a Vented limitált vinyl kiadása a Metal.hu gondozásában, egy ehhez a megjelenéshez dukáló új maszterrel egyetemben, ami a francia producernek, HK Krauss-nak (Sinsaenum, Betraying The Martyrs, Dagoba...stb) köszönhető, a maintenoni Vamacara Studio-ból.

A zenekar egy amerikai-magyar produkció olyan zenészeket takar, mint Sean Zatorsky (Sinsaenum, Daath, ex-Chimaira), Austin D’Amond (DevilDriver, Bleed The Sky, ex-Chimaira), Simon C. Bondar (White Tiger, Sexual Education) és talán ami a legérdekesebb lehet a hazai hallgatóság számára, hogy az Omega Diatribe-ból ismert Hájer Gergő is szerves részét képezi a formációnak, mint dalszerző/gitáros.

HK Krauss (a lemez producere és hangmérnöke) az alábbiakat fűzte hozzá a vinyl megjelenéshez:

"Alapvetően a zene jellegét tekintve semmiképp sem akartunk egy műanyag, túl modern hatású megszólalást kapni már a CD maszternél sem. Azt akartuk, hogy az élő zene érzete domináljon, átjöjjenek azok az érzelmek, amiket rejtenek a dalok és szónikusan úgy üssön, ahogy azt manapság elvárják a hallgatók. A vinyl megjelenéshez készült maszterrel pedig egy még részletesebb formában hallhatjátok a korongot, mint eddig!"

Majd Sean Zatorsky (énekes, dalszövegíró) folytatta:

"Rendkívül örülök, hogy a kiadónk lehetővé tette, hogy a "Cruelty And Corruption" vinylen is megjelenhet! Elképesztő belegondolni, hogy mennyi minden történt az elmúlt 2 évben, mióta összeálltunk Gergővel. Számos hátráltató tényező és tragédia után véghez vittük a lemezmegjelenést kétféle CD kiadásban és most jön egy káprázatos, 180 grammos arany/fekete splatter vinyl kiadás. Alig várom, hogy a kezemben tartsam és a tű alá tegyem a korongot!"

Sean Zatorsky énekes videóüzenete a Vinyl megjelenés kapcsán:

https://www.youtube.com/shorts/FRpP4OTISJ4

Végül pedig Hájer Gergő (gitáros, dalszerző) tette hozzá:

"Elképesztő, hogy mennyi szeretetet és támogatást kaptunk a lemezmegjelenés óta, mind a hallgatóság, mind pedig a szakma felől, világszerte. Nélkületek nem jöhetne most létre ez a vinyl megjelenés! A bakelitnyomáshoz készült új maszter fantasztikus! Még mélyebbre kalauzol titeket a részletekbe, őszintén ajánlom mindenkinek."

VENTED - The End Game

Vented Online: 

Facebook: http://facebook.com/ventedmusic

Instagram: https://instagram.com/ventedmusic

Twitter. https://twitter.com/vented_music

Website: https://ventedmusic.com

Youtube: https://www.youtube.com/@VENTED

 

 

Kapcsolódó cikkek