Tornóczky All Access - 'Elkezdték, folytatjuk…' címmel megjelent az első nagylemezük!

Tavaly nyáron több mint huszonöt sikeres szakmai év után új fejezethez érkezett el ifj. Tornóczky Ferenc pályafutása. A Kőbányai Zenei Stúdió igazgatóhelyettese megalapította dinamikus, autentikus, sallangmentes zenekarát az Tornóczky All Accesst, amelyben Nagy Ricsi énekel, Temesi Berci basszusgitározik, Zombori Atus dobol. Mától minden digitális zenei platformon, valamint saját webshopjukon keresztül is elérhető első nagylemezük, az „Elkezdték, folytatjuk…”!

Az albumról két dalt már ismerhet a nagyérdemű, ugyanis májusban videóklipet kapott a „Kémia”, majd augusztusban az „Ördög vigye el” szerzemény is. Az „Elkezdték, folytatjuk…”! korong minden szerzeményét közösen, egy próbateremben álmodták meg a srácok, a dalok a végleges formájukat pedig Lombos Marci szövegeivel nyerték el.

Tornóczky All Access - Ördög vigye el

„A legfontosabbat az album címe árulja el. Sokan vannak, akikre felnézünk: Szappanos Gyuri, Póka Egon, Tornóczky Feri bácsi... A barátaink, a példaképeink. Rajtuk kívül még sorolhatnánk azokat, akik értéket képviselve itt hagytak minket, létrehoztak rengeteg olyan mondanivalót, zenét, szöveget, amit mi szeretnénk továbbadni a következő generációnak.” – kezdte Temesi Berci. „Az életünkről, a megélt szituációinkról, a mindennapokról mesélünk. Gitárcentrikus zenét hozunk.” – tette még hozzá.

„Számomra az volt a legfontosabb, hogy olyan dalok szülessenek meg a korongra, amelyek stílusukban belepasszolnak a zenekar arculatába. Mindenképpen súlyos riffekre épülő power blues zenét szerettem volna, feltétlenül magyar szövegekkel. – csatlakozott a névadó gitáros, Tornóczky Feri.

A KEZDETEK:

A Tornóczky All Access 2022. júliusában mutatkozott be hivatalosan, azóta húsznál is több videót publikáltak a Youtube-on, többek között egy stúdió session sorozatot olyan fantasztikus előadókkal kiegészülve, mint Deák Bill Gyula, Tátrai Tibor, vagy éppen László Attila. A csapat megannyi nívós eseményen (például Kőbányai Blues, Vidor fesztivál, debreceni Bor- és jazznapok) fellépett ebben az egy évben, jelenleg a lemezbemutató koncertjükre készülnek. Amire szeptember 30-án az Akvárium Klub KisHalljában kerül sor.

Jegyvásárlás: https://akvariumklub.hu/jegy/checkout

Tornóczky All Access - Kémia

Tornóczky All Access - 'Elkezdték, folytatjuk…' az Online Streaming szolgáltatóknál:

https://bfan.link/elkezdtek-folytatjuk

 

Tornóczky All Access Online:

https://tornoczkyallaccess.hu/

https://www.youtube.com/@tornoczkyallaccess

https://www.facebook.com/TornoczkyAllAccess

 

Kapcsolódó cikkek