The Wallkids - Új klippel jelentkezett az egri punk rock zenekar: 'Mindenki valaki akar lenni'

A The Wallkids zenekar leforgatta legújabb klipjét a " Mindenki valaki akar lenni" című dalra. Az egri punk-rock srácok a képi világ, és a hangulat tekintetében is megidézték, a régi 90'es évek videóklipjeinek a hangulatát. A kisfilmet Szabó Norman követte el, aki már évek óta a zenekar barátja, és videósa.

The Wallkids - Mindenki valaki akar lenni

A klip két részből áll, az egyik a szűk életteret szimbolizáló zenekari jelenetek, a másik a szabadság életérzését felvonultató, fiatalokból álló, gördeszkás, és biciklis csapat. A klipben látható egy gördeszkás lány is Eliza, aki a klip kedvéért még egy hatalmas esést is bevállalt. Az extrém sport csapat, lelkesen vetette bele magát a forgatásba, és örültek, hogy újra összeáll a két régi életérzés, a punk-rock, és a deszka- BMX kombó. Annyi újítás van a történetben, hogy a mára népszerűvé vált roller is szerepet kapott a klipben.

" Először kicsit idegenkedtem a roller bevonásától a klipbe, de a forgatás alatt rájöttem, hogy ha 90'-es években népszerűbb lett volna a roller, simán együtt pörögtek volna a deszkásokkal, és BMX-esekkel." Nyilatkozta Gibbon, a The Wallkids énekese.

A forgatás nem volt zökkenőmentes, hisz egy "jókedvű" lakó, ráhívta a stábra rendőrséget. Az igazoltatás rendben zajlott, és, mivel nem volt tilos Eger, azon belvárosi részében forgatni, a munka folytatódott tovább. A The Wallkids folyamatosan írja a dalokat, és gyakorolnak a koncertekre.

 

A The Wallkids tagsága:

Gibbon - gitár, ének

Márk- basszusgitár

Joci - Dob

Dénes - gitár

 

The Wallkids Online:

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?...

Istagram: https://www.instagram.com/the.wallkid...

Spotify: https://open.spotify.com/album/735NnL...

 

Kapcsolódó cikkek