The Trousers - Nemzetközi lemezkiadó figyelt fel a magyar garázsrock zenekarra!

A klasszikus, nyers rock and roll és a modernebb, dalközpontú garázsrock sajátos keverékét játszó The Trousers srácairól legutóbb akkor adtunk hírt, amikor gőzerővel készültek közép-európai turnéjukra. A csapat azóta Csehország első számú punk-rock’n’roll produkciójával, a Degradace formációval karöltve négy országban zenélt a helyieknek, például Bécs, Trencsén, Prága, valamint Jindrichuv Hradec városaiban. A „Monarchy Madness II.” turné nagy sikerrel dübörgött minden állomásán, így jövőre megrendezésre kerül a harmadik felvonása.

A The Trousers közel három évnyi érlelés után tavaly novemberben adta ki „Animal Gun” című nagylemezét, amelyen 10 dal kapott helyett. A Music Fashion gondozásában megjelent korong itthon és külföldön is rendkívül kedvező fogadtatásban részesült, hazánkban a HammerWorld Metal & Hard Rock kritikusa értékelte 10/9 pontosra a zenekar teljesítményét. Külföldön a dán Metallizer és a német Ox Fanzine 10/8, az olasz Rock Hard pedig 10/7 pontra értékelte a zenei anyagot.

A visszajelzések nyomán felfigyelt az együttesre a lett székhelyű, több nemzetközi irodával (pl: amerikai) rendelkező kiadó, a Sliptrick Records. A közelmúltban két éves szerződést kötöttek a The Trousers-zel, aminek keretein belül első lépésben Európán kívül, fizikai és digitális formában terjesztik az „Animal Gun” albumot. Így a korong immáron elérhető lesz többek között Észak és Dél Amerikában, valamint Dél-Kelet Ázsiában is.

A bandának az elmúlt időszak sikerei hatalmas lendületet adnak a továbbiakra, amiről megbizonyosodhatunk május 19-én a Dürer Kertben is, ahol az idei klubszezont zárják a fiúk. Kőváry Zoliékhoz a lemezbemutatót tartó Slowmesh, a Trap6 és a Jackmans csapatok csatlakoznak az ünneplésben. A jegyek 1.900,- és 3900 HUF értékben már érhetőek a tixa hálózatában.

LEGFONTOSABB LINKEK:

THE TROUSERS I • DÜRER KERT – FACEBOOK ESEMÉNY:

https://www.facebook.com/events/775259433866565

JEGYVÁSÁRLÁS  – TIXA:

https://tixa.hu/trousers_slowmesh_durer?fbclid=IwAR3o-8PULdqvUG6Tr0B1Plj0UyiKeiWJTQzemAg5m4uyoHKIKiyCYiRGYYA

A SLIPTRICK RECORDS HIVATALOS BEJELENTÉSE:

https://sliptrickrecords.com/sliptrick-records-welcome-hungarian-garage-rock-band-the-trousers/?fbclid=IwAR2AfwzjplpbwxSKrHgfHnRLv8oQdHz70qowVcFVtKj2s2CMkFw-0urUjsk

THE TROUSERS – ANIMAL GUN ALBUM:

https://shop.musicfashion.hu/home/98-the-trousers-animal-gun.html

AZ ALBUM A YOUTUBE-ON:

https://www.youtube.com/watch?v=6wfHJcuRqlo&list=PLUeO5VrQOWmORMr5qWG7uU908WTNdhGM9

 

Kapcsolódó cikkek