The Trousers - Közép-európai miniturnéra indulnak! Nyitás holnap Budapesten a Robotban!

Közel három évnyi érlelés után novemberben megjelent a The Trousers „Animal Gun” című nagylemeze. Ez a klasszikus, nyers rock and roll és a modernebb, dalközpontú garázsrock sajátos keverékét játszó zenekar hatodik albuma, amelyen 10 dal kapott helyett. A Music Fashion gondozásában megjelent korong itthon és külföldön is rendkívül kedvező fogadtatásban részesült, legutóbb például a HammerWorld Metal & Hard Rock kritikusa értékelte 10/9 pontosra a zenekar teljesítményét. A szintén novemberi sikeres A38-as lemezbemutatót követően a fiúk pár hete a Barba Negra Red Stage ezer fős közönségének játszottak a Junkies előtt.

The Trousers - Hope Dies Last

Március közepén pedig elstartol közép-európai miniturnéjuk, a „Monarchy Madness II.” Pár évvel ezelőtt „Monarchy Madness” címen fogott össze az együttes a bécsi Reverend Backflash-el, valamint az ostravai Degradace-val, és együtt járták végig Ausztria, Magyarország, Csehország, továbbá Szlovákia rock-klubjait.

Idén az osztrákok pihenőszünete miatt a hagyományt a The Trousers és Csehország első számú punk-rock’n’roll produkciója, a Degradace viszi tovább. A produkciók így két hétvége alatt a négy ország öt városában lépnek fel, helyi bandák kíséretében. Az első koncertre Budapesten, a Robotban kerül sor március 16-án, csütörtökön, ahol vendégként a szintén budapesti garázsrock-formáció, a Strompopper csatlakozik hozzájuk.

Degradace - How Long?

A „Monarchy Madness II.” március 17-én Bécsben, március 18-án pedig a szlovákiai Trencsénben folytatódik. A miniturné április közepén ér véget Csehországban, amelynek során a The Trousers és a Degradace Prágában, továbbá Jindrichuv Hradecben játszik helyi erőkkel megtámogatva.

The Trousers, Degradace (CZ), Strompopper - Budapest Robot - 2023.03.16 Facebook esemény:

https://www.facebook.com/events/1242662126606306/

Strompopper - Kill Everyone

The Trousers Online:

https://thetrousersband.com/hu/

https://www.facebook.com/thetrousers

https://open.spotify.com/artist/61XARqeYgeb8UoTOz7lNVC

https://www.youtube.com/user/MrSharpshooter1969/

https://www.instagram.com/the_trousers/

Degradace Online:

http://www.degradace.cz/

https://www.facebook.com/degradace

https://www.instagram.com/degradaceofficial/

https://www.youtube.com/channel/UCr0iPlwB7T2KDLT_VvCRpIA

https://open.spotify.com/artist/74rKCPdFckL9YutMRNdlrz...

Strompopper Online: 

https://www.facebook.com/strompopper

 

Kapcsolódó cikkek