The Trousers - Igazi rock and roll anyaggal jelentkezett Terem feszten fellépő fővárosi garázsrock zenekar!

A klasszikus, nyers rock and roll és a modernebb, dalközpontú garázsrock sajátos keverékét játszó The Trousers srácai új képi megjelenéssel rukkoltak elő. A „Come Undone” visualizer Kőváry Zoli frontember unokaöcsének, Kőváry Dani filmesnek köszönhető, aki a zenekarral tartott a „Harley Davidson 120” fesztiválra. A forgatáson túl az utómunkálatok is az ő kezei között zajlottak.

The Trousers - Come Undone

„Ez a dal igyekszik magába sűríteni mindent, ami az elmúlt fél évszázad rockzenéjéből fontos számunkra. Ugyanakkor felbukkan benne egy-két olyan íz is, ami eddig nem szerepelt nálunk. Ilyen például a kezdő riff, ami szerintünk tisztára Randy Rhoads-ot, Ozzy tragikusan korán elhunyt első gitárosát idézi, a másik pedig a refrén, amibe becsempésztünk egy kis hu-hú huhogást. Ilyen még nem volt nálunk, nagyon rock n roll. A szám jól működik a koncerteken is.” – árulta el Kőváry Zoli a dal kapcsán.

És itt még nincs vége a friss híreknek. A The Trousers közel három évnyi érlelés után tavaly novemberben a Music Fashion gondozásában adta ki „Animal Gun” című nagylemezét, amelyen 10 dal (köztük a „Come Undone”) kapott helyett. A korong itthon és külföldön is rendkívül kedvező fogadtatásban részesült, a legtöbb hírportál, szaklap kritikusa 10-ből 8, illetve 9 pontosra értékelte az anyagot. A visszajelzések nyomán felfigyelt az együttesre a lett székhelyű, több nemzetközi irodával (pl: amerikai) rendelkező kiadó, a Sliptrick Records. A közelmúltban két éves szerződést kötöttek a The Trousers-zel, aminek keretein belül augusztus tizenötödikétől Európán kívül, fizikai és digitális formában terjesztik az „Animal gun” albumot. Így a korong immáron elérhető többek között Észak és Dél Amerikában, valamint Dél-Kelet Ázsiában is.

A lendületes csapat szeptember tizenötödikén a Terem feszten köszönti a klubszezont, ahol többek között olyan formációk társaságában szántják fel a színpadot, mint The Jet Buzz, a Jackmans, vagy éppen a HallucinatorZ.

TEREM FESZT TEREM ÓBUDA Szeptember 15 (péntek) Facebook esemény:

https://www.facebook.com/events/1782523005519788

The Trousers - Animal Gun albumrendelés:

https://shop.musicfashion.hu/home/98-the-trousers-animal-gun.html

The Trousers - Animal Gun lejátszási lista a Youtubon:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLUeO5VrQOWmORMr5qWG7uU908WTNdhGM9

 

The Trousers Online:

https://www.facebook.com/thetrousers

http://thetrousersband.com/hu/

https://open.spotify.com/artist/61XARqeYgeb8UoTOz7lNVC

https://www.instagram.com/the_trousers/

https://music.apple.com/us/artist/the-trousers/78835419

 

Kapcsolódó cikkek