The Trousers - Ide utolsó koncertjére készül a fővárosi garázsrock zenekar!

Budapesten búcsúzik el a 2023-as évtől a klasszikus, nyers rock and roll és a modernebb, dalközpontú garázsrock sajátos keverékét játszó The Trousers.

A banda legutóbb szeptemberben rukkolt elő újdonsággal, amikor Kőváry Zoli frontember unokaöcse, Kőváry Dani filmes friss-ropogós visualizer megjelenést készített a zenekar „Come Undone” számához. Dani a bandával tartott a „Harley Davidson 120” fesztiválra, itt készültek a felvételek, majd a forgatáson túl az utómunkálatok is az ő kezei között zajlottak.

The Trousers Come Undone

A The Trousers közel három évnyi érlelés után tavaly novemberben a Music Fashion gondozásában adta ki „Animal Gun” című nagylemezét, amelyen 10 dal (köztük a „Come Undone”) kapott helyett. A korong itthon és külföldön egyaránt rendkívül kedvező fogadtatásban részesült, többek között erről a Sliptrick Records nemzetközi lemezkiadó által is forgalmazott lemezről adnak elő dalokat az idei utolsó bulijukon.

A lendületes csapat december huszonnyolcadikán, csütörtökön 19 órás kezdettel a Robotban muzsikál, olyan formációk társaságában, mint a Hallucinatorz és a Jackmans.

The Trousers, HallucinatorZ, Jackmans Budapest Robot 2023. 12.28. Facebook esemény:

https://www.facebook.com/events/670943795143503/

 

The Trouser Online:

www.thetrousersband.com/en/

www.facebook.com/thetrousers

 

Kapcsolódó cikkek