The MilfGlue! - Egy vadonatúj klipesített dallal jelentkezett a szolnoki dirty punk rock zenekar: 'Ágyban Pornók Közt Halni Meg'

'Ágyban Pornók Közt Halni Meg' címmel hozta ki a legújabb klippel megtámogatott dalát a szolnoki dirty punk rock zenekar, a The MilfGlue!. A srácok folyamatosan hozzák ki a vidám dallamos punkos, rock n' roll-os megfilmesített szerzeményeiket . Tavaly novemberben jött ki a 'Vállalhatatlanul', előtte szeptemberben pedig az 'AiRbeszopter'. Aki pedig élőben is bulizna egyet a srácokkal, az legközelebb ezt március 15-én teheti meg amikor is a zenekar a fővárosi S8 Underground Clubban fog fellépni az Impardonné, a Force, a Horsepower és a Bastards társaságában. Hazai pályán pedig március 23-án lépnek majd fel legközelebb, a Sárga Sörözőben, ahol rajtuk kívül ott lesz még a Hisztéria és a Morgan And The Freemen is. De már most biztos, hogy a Sárga Sörözőbe május 4-én vissza is térnek, amikor is a Zinfield lesz a partnerük.

The MilfGlue! - Ágyban Pornók Közt Halni Meg

A The MilfGlue! köszönetet mond az alábbi embereknek az 'Ágyban Pornók Közt Halni Meg' klipben való közreműködésért: 

Sipos Géza, Medusa Pictures, Szendrei Szabina, Valtner Kata, Bozsó Katalin, Csinos Orsolya, Csinos Edina, Halászné Mariann, Aranyos "Tigris" Dávid, Nagy Viktor, Kiss Ferenc Szabolcs.

The MilfGlue! - Vállalhatatlanul 

The MilfGlue! online:

https://www.facebook.com/Milfglue

https://www.instagram.com/themilfglue?igs..

https://www.tiktok.com/@the_milfglue_official

https://www.youtube.com/@themilfgluezenekar

The MilfGlue! - AiRbeszopter

Kapcsolódó cikkek