Terra Nullius - 'Magam bajnoka' címmel megjelent a dallamos heavy/power metalt csellóval színesítő fővárosi zenekar debütáló albuma!

'Magam bajnoka' címmel megjelent a Terra Nullius bemutatkozó albuma. A 2021-ben startolt formáció 10 dalos nagylemeze - már csak a zenekar felállása miatt is - egy kuriózum a hazai színtér színes palettáján, hiszen a metal és a klasszikus zenére jellemző hangzásvilág ötvözeteként megszülető szerzeményeikhez egy csellóst is csatasorba állítottak. A személyes indíttatású komoly dalszövegeik pedig bárki szívéhez könnyen utat találhatnak.

Terra Nullius - Hazamegyek Hozzád

Ráduly Levente énekes gondolatai az anyag kapcsán:

“Valahol mindenki egoista ezen a világon, ebben a kavalkádban, amiben élünk, az emberek elfelejtenek foglalkozni a belső békével, ezek a dalszövegek pedig megmutatják azt a fájdalmat, félelmet, erőtlenséget, küzdelmet, melyet az egó teremt az életben. Laci úgy formálja a dalszövegeket, hogy elér az emberek szívéhez, mivel önmagukra ismernek a dalszövegei által. Persze, egy dal nem csak a szövegen múlik, hanem ehhez nagyon sokat hozzátesz a zene, a hangszerelés is, és itt azért a srácok hangszerelésben kitesznek magukért, hiszen egy rugóra jár a gondolatuk zenei téren.”

A lemezen közreműködtek: Molnár Péter ‘Stula’ (ének), Ferenczi Ábel (gitár), Saray Norbert (basszusgitár), Borbély Kristóf (cselló). Keverés / mastering: Vári Gábor - Miracle Sound Stúdió (Szeged). 

A CD a MediaMarkt üzletekben, a jobb lemezboltokban, és a zenekar koncertjein érhető el, de természetesen a kiadói shopból is rendelhető:

https://shop.hmusic.hu/eloado/terra-nullius 

A zenekar hivatalos YouTube csatornáján is elérhető az album összes dala klipként, szöveges videóként:

https://www.youtube.com/@TerraNulliusMetalBand/videos

Terra Nullius - Magam bajnoka

01. Magam bajnoka

02. Szabad a vásár

03. Tegnap záloga

04. Jelek az út szélén

05. Hajsza az idővel

06. Tiéd a szabadság

07. Egyedül

08. Mindig tarts

09. Hazamegyek Hozzád

10. Holnap (után)

 

A Terra Nullius tagsága:

Ráduly Levente - ének

Telek Imre - gitár

Hotzi Mátyás - cselló

Éber Tamás - basszusgitár

dr. Sztancsik László - dob, zongora

A zenekarral idén még december 29-én lehet találkozni, ekkor tartják lemezbemutató koncertjüket a Legenda Sörfőzde Centerben.

Eseményoldal: https://www.facebook.com/events/889013212613503

Terra Nullius - Egyedül

Terra Nullius online:

https://terranullius.hu/

https://www.facebook.com/TerraNulliusMetalBand

Kapcsolódó cikkek