Terra Nullius - Klippel érkezett meg az első új dal Baksa András énekessel: 'Megéltem'

Klippel megtámogatva hozta ki első közös dalát Baksa András énekessel a fővárosi dallamos heavy/power metalt csellóval fűszerező Terra Nullius. A 'Megéltem' dal és klip azonban egyben a csapat gitárosának Telek Imrének az utolsó felvétele a formációval. Az új szerzeményt Nagy Péter keverte és masterelte, míg a kisfilmnek László Tamás volt az operatőre. A srácok még az énekeskeresés közben jelentették be, hogy Imre betegsége és annak kezelése miatt, idén csak szeptembertől tudnak majd koncertezni. Azonban végül május közepén bejelentették, hogy a gitáros és a zenekar útjai különváltak. Azóta pedig keresik az új hathúrosukat. Azonban pozitív hír, hogy az USA-ban, Tennessee államban a Metal Devastation Radio-nál ők lettek a hónap bandája. A zenekar április elején szerződést kötött az olasz WormHoleDeath Records lemezkiadóval, akik a 'Magam bajnoka' albumukat kiadták Európában, az USA-ban és Japánban is, ez pedig rendesen felpörgette náluk a történéseket.

Terra Nullius - Megéltem

A zenekar a Wormholedeath Record lemezkiadóval történő együttműködés hozadékáról:

"Napra pontosan egy hónappal ezelőtt, április 02-án indult el az együttműködés az olaszországi Wormholedeath Record lemezkiadóval, amelynek eredményeképpen a Terra Nullius zenekarról a világ számos pontján történt sajtómegjelenés, valamint a rádiókban több országban is játsszák a Magam bajnoka, az Egyedül és a Hazamegyek Hozzád című dalokat is. A fenti országok közül néhány példa a teljesség igénye nélkül, mert nem tudjuk valamennyit pontosan felsorolni: Finnország, Görögország, Németország, USA, Belgium, Brazília, Mexikó, Olaszország, Anglia. Az egyik kedvencünk a Tokelau szigetek, ami a Csendes óceán közepén fekvő - Új Zélandhoz tartozó - szigetcsoport. Nagyon örülünk, hogy még itt is írtak rólunk, tekintve, hogy ez a vidék nem éppen tartozik Budapest agglomerációjához."

...és Telek Imre gitáros távozásáról:

"Nincs könnyű évünk eddig, de mint tudjuk "örökké nem eshet". Úgy alakult, hogy Telek Imi és a zenekar útjai különválnak. Köszönjük Iminek az elmúlt bő egy évet, amit a zenekarban töltött. A zenekar megy tovább a maga útján és azon leszünk, hogy mihamarabb megtaláljuk új gitárosunkat."

 

A 'Magam bajnoka' album az online felületeken: 

https://songwhip.com/terranullius/magam-bajnoka

 

A Terra Nullius zenekar tagsága: 

Baksa András – ének

Hotzi Mátyás – cselló

Éber Tamás – basszusgitár

Sztancsik László - dobok, zongora

 

Terra Nullius Online: 

https://www.facebook.com/TerraNulliusMetalBand

https://terranullius.hu/

https://www.youtube.com/@TerraNulliusMetalBand

Kapcsolódó cikkek