'Taposol' - Mellbevágó videoklippel kísért új dal a Lovecrose ötösétől!

Új dalt publikált a zalaegerszegi bázisú, metalcore-t játszó Lovecrose - a Taposol névre keresztelt darálás görbe tükröt mutat a társadalom social-médiában megjátszott képmutatóinak, akik kívülről tökéletesnek mutatják magukat, belül pedig nagyon is ellenkező a helyzet. A múlt hétvégén forgatott klipben erős, felkavaró jelenetek adnak nyomatékot a szöveg mondanivalójának.

Lovecrose - Taposol

Csiszár Ádám gitáros a dalról, és a klipről:

"Szerettünk volna, ha egy olyan klipet alkotunk ehhez az üzenethez, amire felkapja a fejét mindenki, ehhez tudtuk, hogy Virginiát kell megkérnünk a főszerep eljátszására, hiszen az egyik legkarakteresebb személyiség itthon, és nagyon jó barátunk is. A kameráért Czauner Gábor felelt, a rendezés, vágás és utómunka pedig énekesünkhöz, Volner Márkhoz köthető! Hihetetlen profi, gyors munkán vagyunk túl és teljesen elégedettek vagyunk a végeredménnyel!"

A zenekar idén 10 éves, így e hét pénteken, március 3-án egy jubileumi koncert keretén belül lesz az élő dal-premiere a Taposolnak a Dürer Kert kapuin belül, az est társzenekarai a Mhorai és az Eagle Has Landed.

Az esemény FB-linkje: www.facebook.com/events/839156187084747

Ádám koncertajánlója, és a közeljövővel kapcsolatos hírei:

“Egy masszív, két órás programmal készülünk, külön blokkban fogunk az első lemezen szereplő dalokból szemezgetni, de a kezdeti időszakról sem feledkezünk meg, így a ‘Tűréshatáron’ EP-ről is játszunk majd, illetve meglepetés vendégek is fellépnek majd az este folyamán. Márciusban még két alkalommal lehet velünk találkozni, a Junkies partnereként 14-én Tatabányán, 25-én pedig Dunaszerdahelyen koncertezünk. Ha picit előrébb tekintünk, további új dalaink zenei alapjai is készen vannak, még az énekdallamokat kell ezekre kidolgozni - szeretnénk még idén kijönni az új Lovecrose albummal.

Lovecrose Online:

https://www.facebook.com/lovecroseband/

https://www.instagram.com/lovecrose/

 

Kapcsolódó cikkek