Szöszö - Két magyar nyelvű szólódallal jelentkezett a székesfehérvári punk-rock & roll zenekar a The Joystix főnöke!

Két új magyar nyelvű szólódallal jelentkezett a székesfehérvári punk-rock & roll The Joystix énekese, gitárosa, vezetője Szőke Gábor, azaz Szöszö. Az 'Újra' és a 'Robotpilóta' zenéjében kissé könnyedebb hangot üt meg az anyazenekarnál, de mondandójában nagyon komoly mondanivalóval bír. Mivel a The Joystix jelenleg nem túl aktív időszakát éli, (bár a Fezenen azért toltak egy fasza bulit) Szöszö most ebbe az irányba ment el (Talán a szülinapi kissé meghittebb koncerteknek is köszönhetően.), és remélhetőleg jön még onnan, ahonnan ezek érkeztek. A szerzemények már meghallgathatóak a Youtubon és az ismert streaming platformokon is. Érdekesség, hogy a 'Robotpilóta' "borítóját Szöszö kislánya Kamilla készítette.

Szöszö - Újra

Szöszö az 'Újra' dalról:

"Nem terveztem, hogy írok egy magyar nyelvű dalt megint, de egyszer csak jött, aztán ha már így történt csak leírtam a szöveget egy papírra kb 5 perc alatt, utána meg másnap fel is vettem és játszottam amit hallottam a fejemben .. Hát ez lett!!! Egyelőre Youtubeon, de a héten még felkerül Spotira is meg mindenhova ahova kell . Mindenki hallgassa aki akarja .. Soxeretettel"

Szöszö - Robotpilóta

Szöszö a 'Robotpilóta' dalról:

"Úgy alakult,hogy a talán a korom miatt , vagy ki tudja miért, előjönnek a sokkal személyesebb jellegű kicsit singer/songwriteres jellegű dalok magyar nyelven belőlem. Nem egyszerű dolog ez a "személyeskedés" introvertáltabb karaktereknek , de hát sosem ment hogy sárkányokról , vagy forma1-es autókról írjak dalokat A pár héttel ezelőtt kijött Újra című dal után itt a következő nóta Robotpilóta címmel. A "boritó" A lányom Kamilla műve (aki felismeri ki a figura és honnan lehet ismerős annak nem is magyarázom miért ez lett) Egyelőre Youtubeon, jövő héttől mindenhol! Soxeretettel mindenkinek, ha meghallgatjátok megköszönöm!!"

Szöszö Online:

https://www.facebook.com/szoke.gabor.7

https://www.youtube.com/channel/UC8-zbUvVc6gh2hzAFt7EiAw

https://www.facebook.com/thejoystix

https://www.artistecard.com/thejoystix

 

Kapcsolódó cikkek