Szellem - Megjelent a punkrock/poppunk szólóprojekt új klippes dala: 'Menni kell'

2020-ban hallhattunk először a Szellem nevet viselő előadóról, amikor megjelent cím nélküli bemutatkozó kislemeze, majd 2021-ben az Örökre EP-vel jelentkezett. Azóta csak single-k érkeztek tőle, a mostani már szám szerint az ötödik. 2023 őszére harangozta be első nagylemezét, melyen a már megjelent 5 single mellett 5 teljesen új dal lesz található.

Fotó: Benke Róbert

Szellem - Menni kell

A Szellemre jellemző, hogy szívesen tér vissza a 2000-es évek poppunk, skatepunk dallam-, és hangzásvilágához, ez köszön vissza a Menni kell című új dalban is. Épp ezért nagy meglepetés nem éri a hallgatót, de ha a Blink-182 – Sum41 – Offspring vonalon vannak találatok, akkor a Menni kell sem okoz majd csalódást. Könnyed, pörgős dal, egy jó hangulatú gördeszkás videóval megtámogatva, melyről így mesélt a szerző-előadó:

„Amint megszületett a dal végleges verziója, egyből az Amerikai pite filmek zenéi jutottak eszembe a hangulatáról. Ezzel a gondolattal annyira megbarátkoztam, hogy eredetileg a klip is egy konkrét jelenet lett volna a filmből, de az idő szűkössége miatt végül elvetettem ezt az ötletet egyelőre. Aztán ki tudja, egyszer talán újraforgatjuk a legendás webkamerás részt.

Egyébként a dal egyszerűen az álmok követéséről szól. Lehet, hogy mindenki lebeszélne róla, lehet, hogy százszor kell újra próbálkoznod, de menni kell előre tovább az úton, amiről álmodtál. Mert muszáj, ha nem akarsz azon bánkódni egyszer, hogy meg sem próbáltad.”

Szellem - Menni kell Spotify:

https://open.spotify.com/track/44kuurN9Uu58DDeyEBDGkP?si=658fd5feeb354364

Szellem Facebook:

https://www.facebook.com/szellemofficial/

Szellem Instagram:

https://www.instagram.com/szellemofficial/

Szellem stream gyűjtőlink:

https://wmmd.lnk.to/Szellem_MenniKell

 

Kapcsolódó cikkek