Rudán Joe - Nyár elején jön az új nagylemez, addig is itt egy új szöveges videó az előző album ''Falra festett szív' dalához!

Új szöveges videóval jelentkezett Rudán Joe a dal egyenlőre még a 2021-ben kiadott 'Feketén fehéren' lemez 'Falra festett szív' dalához készült, de ha minden tervek szerint alakul nyár elején már érkezik Joe legújabb szólólemeze, ahol az eddigi gyakorlatnak megfelelően több zeneszerzővel és szövegíróval dolgozik majd együtt a pécsi énekes. A 'Falra festett szív'-nek a zenéjét Joe Szijártó Zsolt gitárossal közösen szerezte, míg a szöveget Palancsa Gábor írta. A képes anyagot pedig Kertész Enikőnek (Keni Graphic) köszönhetjük. Aki pedig élőben is meghallgatná Joe jellegzetes orgánumát az legközelebb ezt most szombaton teheti meg Mánfán a Kultúrházban, ahol egy rövid akusztikus koncertet ad egy jótékonysági rendezvényen. ( Egy 4 éves kisfiú Nemes Marcell Duchenne szindrómában szenved és az egyetlen elérhető kezelését Amerikában vehetné igénybe, ami 1 milliárd forintba kerül.) A Totális Metál zenekarral pedig március 22-én Debrecenben a Lovarda Egyetemi Kulturális és Konferenciaközpontban, majd másnap Békéscsabán a Csabagyöngye Kulturális Központban lépnek fel. A 'Pokolgép évek: Éjszakai bevetés 35!' elnevezésű koncertsorozat Budapesti állomása pedig április 27-én lesz a Barba Negrában.

Rudán Joe - Falra festett szív

Rudán Joe a 'Falra festett szív' dalról és a készülő új nagylemezről:

"Már javában készül az új nagylemezem - a már hagyományosnak mondható módon, azaz több dalszerző és zeneszerző közreműködésével -, a megjelenése nyár elejére várható. Addig is fogadjátok szeretettel a legutóbbi RJ stúdióalbumon megjelent 'Falra festett szív' című dalhoz készített szöveges videót, ami Kertész Enikő (Keni Graphic) munkája."

Rudán Joe az online streaming platformokon:

https://songwhip.com/rudan-joe

Rudán Joe fizikai adathordozó rendelés:

https://rudanjoe.hmusic.hu/

 

Rudán Joe online:

https://www.facebook.com/rudanjoeofficial

https://rudanjoe.hu/

Kapcsolódó cikkek