Rubcsics Richárd - 'Énséges idők' címmel megjelent az Ossian gitárosának első szólólemeze!

'Énséges idők' címmel megjelent az Ossian gitáros Rubcsics Richárd szólólemeze, amelynek kiadása Ricsi 50. születésnapjához lett időzítve. A 12 tételes albumon a gitáros darabok mellett meglepetés tételek is helyet kaptak.

Az album ugyanis nem csak instrumentális számokat tartalmaz, hanem énekes dalokat is, melyekben Ricsi állt a mikrofon mögé, hogy személyes hangvételű dalszövegeit maga tolmácsolja. Többek között két egészen különleges stíluskaland is szerepel a szerzemények között, ahol Kodolányi Imola hangját is hallhatjuk, illetve az Ossianos zenész- és szerzőtárs Paksi Endre is vendég egy dal- és dalszöveg erejéig a lemezen - ezzel is megünnepelve az idén már 25 éves Paksi - Rubcsics fémjelezte Ossian korszakot. 

Az 'Énséges idők' digipak tokos CD egy 32 oldalas - az Ossian tagjaival, valamint Hartmann Kristóffal, a H-Music igazgatójával készült interjút, illetve egy lemezajánlót, és két posztert is tartalmazó - tematikus H-Music magazinnal együtt jelent meg.

Ez a CD + magazin kombó már kapható az összes Relay, Inmedio és Auchan újságosnál, valamint több száz MOL, Shell és ÖMV kúton is kapható. De természetesen a kiadói webshopból is rendelhető az Ossian korábbi kiadványaival együtt: https://shop.hmusic.hu/eloado/ossian

Rubcsics Richárd - Énséges idők online hallgatás:

https://songwhip.com/rubcsics.../%C3%A9ns%C3%A9ges-id%C5%91k

Rubcsics Richárd - Énséges idők CD rendelés:

https://shop.hmusic.hu/.../rubcsics-richard-enseges-idok.../

Rubcsics Richárd (Ossian): Föld - instrumentális - Énséges Idők album 2023

Rubcsics Richárd (Ossian): Ami elveszett - Énséges Idők album 2023

Rubcsics Richárd (Ossian): Árnyék - Énséges Idők album 2023

Rubcsics Richárd / Paksi Endre (Ossian): Vendég a múltból - Énséges Idők album 2023

Kapcsolódó cikkek