Prosectura - Szirota Márió (Noble Victory, This Calling, Meristem, On Graves, Alvin és a mókusok) lett a zenekar új dobosa!

Dobos váltás történt a Szekszárdról indult punk rock zenekar a Prosectura soraiban. Moldoványi Jancsi helyére állandó megoldásként Szirota Márió (Noble Victory, This Calling, Meristem, On Graves, Alvin és a mókusok) érkezett. Tegnap pedig már élőben be is mutatkozott az új felállás Dunaharasztiban, a Vagabond Korzón. A srácok új lemezt is ígérnek a közeljövőben. A szekszárdi srácokat élőben legközelebb az orfűi TOXIC Weekend fesztivál július 7-i pénteki napján a nagyszínpadon lehet majd elcsípni.

A zenekar közleménye:

"Tehát röviden. Moldoványi Jancsi sajnos nem tudta tovább folytatni a dobolást nálunk (Köszi Jancsi az újabb 1 évet), utána Gazsi jött vissza kisegíteni pár bulira. Ő viszont annyira belemászott a koncertszervezésbe, és egyéb projektekbe, hogy állandó megoldásként már nem számíthattunk rá, így is nagy segítség volt ebben az időszakban. Mivel új lemezt csinálunk, mindenképpen egy állandó tagot szerettünk volna, akinek a Prosectura az első. Mario tudását tesztelni nem nagyon kellett, mindenki tudja mire képes! Azt mondta annyira örül, hogy itt lehet, mint a pinty - meg is értem! Hálásak vagyunk neki a vállalásért, Ti pedig mindjárt meg is nézhetitek őt június 3-án Dunaharasztiban, a Vagabond Korzón! Özönöljetek!"

Prosectura: Szegény ember kézzel nőz (25 év - A film)

Prosectura Online:

https://www.facebook.com/prosectura

https://songwhip.com/prosectura

https://shop.hmusic.hu/eloado/prosectura

http://www.prosectura.com/

 

Kapcsolódó cikkek