Phrenia - Dalpremier: 'Stronger' (Új zenei köntösben és vendégénekesnővel!)

Meglepő “feldolgozás” dallal, és a hozzá készített - a zenei világhoz tökéletesen illeszkedő képi megjelenítést kapott videóklippel jelentkezett az adai modern elektronikus rock zenekar, a Phrenia. A csapat egy korábbi saját számát, a 2021-es 'Separated' albumon hallható 'Stronger'-t definiálta újra. A felvételhez pedig a Nova Prospect énekesnőjét, Besnyő Gabit hívták vendégül. A dal keverését és masterelését Sebők Szabolcs végezte el. A klip animálása pedig Guci Dávid keze munkája.

Phrenia feat. Besnyő Gabó - Stronger (Synthwave Edition)

A zenekar a 'Stronger' dal feldogozásáról:

“Ezzel a különleges produkcióval szeretnénk méltóképpen megkoronázni és búcsúztatni az átdolgozásainkat, melyek kezdetben indították el a zenekart a pályán, amelyen ma is járunk. A ‘Stronger’ című dalunkat újraalkottuk, méghozzá egy olyan stílusban, ami számunkra ismeretlen, de mégis igazán kedveljük. Ebben a változatban, a Nova Prospect imádott énekesnőjével, Besnyő Gabóval közösen dolgoztunk. Nagyon vártuk már, hogy megosszuk ezt veletek, és szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy új dalok és videoklipek várhatóak még a következő időszakban!”

A srácok nem tétlenkednek, már javában dolgoznak az új album anyagán, de eközben a koncertezést sem hanyagolják…

“Csapatunk ősszel, előbb október 28-án, a zentai Mojo Club színpadán lesz látható és hallható, a Nova Prospect zenekar társaságában, majd november 18-án, Budapesten lép fel az A38 hajón, a Mudfield zenekar vendégeként.”

Phrenia az online streaming felületeken:

https://songwhi#hmusichungary

Phrenia Online:

Spotify | https://bit.ly/PhreniaSpotify

Facebook | https://www.facebook.com/PhreniaBand

Instagram | https://instagram.com/phreniaband/

Twitter | https://twitter.com/PhreniaBand

TikTok | https://www.tiktok.com/@phreniaband

VK | https://vk.com/official_phrenia

 

Kapcsolódó cikkek