Open Road Weekend - A Harley Davidson Fesztivál nem tűnt el, csak átalakult! Négy év után újra felbőgnek a motorok Alsóörsön!

Talán nincs olyan, aki ne hallott volna a balatoni Harley Davidson Fesztiválról. Bár a legendás zenés-motoros találkozó sajnos a covid-időket megsínylette, június második hétvégéjén hamvaiból főnixként, Open Road Weekend néven éled újjá.

Kereken húsz szezont élt meg minden idők egyik legsikeresebb és leghangulatosabb motoros fesztiválja - a Harleysok 1999 óta nyitották motorzúgással és jófajta rockzenével a nyarat Alsóörsön. Azonban a vírushelyzet, és az azutáni zeneipari válság eléggé megtépázta a fesztivált, így tavaly és tavalyelőtt sem tarthatták meg a hazai és környékbeli motorosok kedvenc rendezvényét a szervezők. Most mégis jó hír következik: idén újra felbőghetnek a motorok, új köntösben, új néven, új szervezőgárdával, de eredeti hangulatban, Open Road Weekend néven tér vissza a guruló rockbuli, olyan sztárokkal, mint Charlie, Deák Bill Gyula, a Zorall zenekar, az Aurora, a Sing Sing, vagy éppen a Takáts Tamás Blues Band és a kereken ötven esztendős Lord zenekar, meg persze még sokan mások...

Az üzenet pedig négy év kihagyás után is ugyanaz, mint előtte két évtizeden át: zene, motorozás, és szabadság. Így természetesen a hagyományos szombati motoros felvonulás sem marad el, 12.00-kor újra útra kelnek a motorok, hogy két keréken köszöntsék a balatoni szezont.

Open Road Weekend

2023. június 7-11.

Alsóörs, Pelso Camping

További információ: https://www.facebook.com/events/1018251355798794

Jegyek: https://jegy.rock1.hu/open-road-weekend-2023

Kapcsolódó cikkek