OM -Ismét Csató Péter közreműködésével vették újra a Mantra egyik régi slágerét: 'Igazi otthon'

Itt egy új/régi dal a Vijaya Gauranga das gitáros vezette OM-tól a hamarosan érkező 'FeldolgozOM' EP-ről. A Mantra '108' lemezének egyik slágerét, az 'Igazi otthon' című dalt újították meg a fiúk, igazi 2023-as hangzással, és az eredetin is szereplő Csató Péter (Replika) közreműködésével.

OM : Igazi Otthon /Mantra cover/ feat. Csató Péter

VGD a dal megszületéséről:

„Amikor gondolkodtam, hogy egy esetleges élő szereplésnél milyen extra dalok jöhetnek szóba, akkor áthallgattam a régi Mantra albumokat. Így futottam bele az ‘Igazi otthon’-ba, ami nagy kedvencem, nem véletlen, hogy remix is készült belőle, sőt Kowa is átdolgozta, és feltette az ‘Esszencia’ lemezére .(A dal szövegét Kowa jegyzi.- Szerk.) Mindig sajnáltam, hogy ennek az albumnak nem lett olyan erős a hangzása (JHD hiány), ezért tettem egy kísérletet és újravettem az alapokat, Lőrincz Zoli pedig felénekelte a dalt, Csató Peti barátom pedig az outrót. A klip végén fel is bukkan az eredeti, közel 20 éves koncert részletekben, a többi szereplést a AI oldotta meg.”

Az OM tavaly november elején jelentkezett harmadik nagylemezével, de a 'Töredék' megjelenése után sem apadtak el a kreatív csatornák, folyamatos az alkotói munka. 

OM az online felületeken:

https://songwhip.com/om-2

https://shop.hmusic.hu/eloado/om

 

Kapcsolódó cikkek