OM - Dalpremier: 'Disznók elé gyöngyöt' Előrendelhető az új nagylemez!

Újabb dalt mutatott be a pár hét múlva érkező új nagylemezéről a a Vijaya Gauranga das gitáros vezette OM. A videóklippel is megtámogatott 'Disznók elé gyöngyöt' a formációtól szokatlanul karakán megfogalmazású tétel, ahogy VGD fogalmaz: "Az album egyik leglendületesebb dala, aminek a klipjében mi is feltűnünk, sőt Lőrincz Zoltán énekes több példányban is. A szöveg pedig a legszókimondóbb az OM történetében. Amikor átküldte Zoli, akkor kerekedett is a szemem, de sajnos kellenek az ilyen kemény, súlyos szavak a mai viszonyok leírására."

OM : Disznók elé gyöngyöt /2024/

https://www.youtube.com/watch?v=VVXjIXY9rE8

 

Lőrincz Zoli gondolatai a 'Disznók elé gyöngyöt' dalról: 

"Ez dal is korlenyomat, vagyis inkább egyfajta kór lenyomat, ami a világban, és sajnos kis hazánkban is nagyon jellemző trend, ami időről-időre, újra és újra jelen van, és most nagyon aktuális. Arról szól, hogy a regnáló politikai erő és hűbéresei mennyire eltorzult, arrogáns, közönyös szakadékot robbantottak maguk és az emberek közé, ahol a gyarlóságukkal és a felsőbbrendűségükkel érinthetetlenek és halhatatlanok lettek. Legalábbis azt gondolják."

A zenekar november 8-án megjelenő, 'Ránk omlott' címet kapott negyedik nagylemeze az elmúlt két év munkáját tartalmazza, plusz bónuszként az eddig csak online elérhető, de most korongra került 'FeldolgozOM' EP-vel együtt pedig összesen 18 dalt Az OM megtartva a korábbi albumok (és a Mantra) zenei világát, tovább is lépett minden téren és bár a dalok (és a borító) a világ sötét, valóságos oldalát mutatják, de reményt és erőt is adnak. Az album az alábbi linkről már előrendelhető a a H-Music Hungary kiadó shopjából.

Előrendelés: https://om.hmusic.hu/

Ránk omlott - album trailer: www.youtube.com/watch?v=A71Mr-CwOEE

OM az online streaming felületeken: 

https://songwhip.com/om-2

OM fizikai termék rendelés:

https://shop.hmusic.hu/eloado/om

OM online:

https://www.facebook.com/OMmusic108

https://www.youtube.com/@OMmantra/videos

Kapcsolódó cikkek