Noble Victory - Itt az első dal a budapesti punkrockerek extrém metal bandájától: 'Boulevard Of Illusions'

Noble Victory néven indul útjára a Szalai Ádám (ex-Heroic, ex-BloodRainbow) és Fellegi Ádám (This Calling, Bridge To Solace) alapította extrém metal formáció. Egy egyéves dalírási és rögzítési procedúrát követően első lépésben a 'Boulevard Of Illusions' dalra készített szöveges videóval mutatkozik be a csapat, amit még idén nyáron nagylemez megjelenés követ majd.

Noble Victory - Boulevard Of Illusions

A H-Music gondozásában, 'Minotaur' címmel napvilágot látó korong 9 dalt tartalmaz majd, műfaját tekintve tökéletes elegye a különböző extrém death/black/core vonalaknak. A felvételek a Grenma stúdióban, a keverés/master pedig a No Silence stúdióban készült. Fun Fact: Szalai Ádámot leszámítva, a teljes személyzet a budapesti This Calling zenekar legénysége, akik alapból dallamos punkrock zenében utaznak, azonban masszív metal gyökerekkel rendelkeznek

A zeneszerzésért Fellegi Ádám és Herczeg László, a szövegvilágért és koncepcióért Szalai Ádám a felelős, aki pár mondatban így foglalja össze a Minotaur világát:

Az album egy konceptalbum, az emberről és az anyag teremtőjéről Démiurgoszról, a kapcsolatukról. A történet egy kozmikus horror sztoriban kibontakozó mélyen emberi pszichodráma a kiteljesedésről. A dalok segítségével az ember belső útját követhetjük végig ebben történetben, melynek végén sikerül kapcsolatba lépnie, elérnie, megszólítania az anyag teremtőjét, Démiurgoszt. A különböző világok a szférák zenéjén keresztül össze tudtak kapcsolódni, és ez a találkozás elképesztő energiákat szabadított fel mindkét oldalon. A kapcsolat nem indult és nem fejlődik zökkenőmentesen, és ez erős görbe tükröt tart az emberiség elé. A sztori bemutatására, a szövegkönyv mellé készítettünk egy teljes történeti leírást is, amelyben megismerhetjük a komplett világot, és az egész album gondolati hátterét.”

Noble Victory - Minotaur

(H-Music Hungary/2023.07.03.)

1. Red-Black Mountains

2. Digital Sarcophagus

3. Boulevard of Illusions

4. Mask of Horror

5. Opera of Emptiness

6. Tombstones of Cosmos

7. Before the Birth of Light

8. Awakening Desires

9. Our Real Heroes

 

"Az ember számára önmagát legyőzni az első és legnemesebb győzelem." – Platón

 

A Noble Victory tagsága:

Herczeg László - gitár (Magma Rise, This Calling)

Fellegi Ádám - gitár (This Calling, Bridge To Solace)

Szirota Márió - dob (Meristem, On Graves, ex-Alvin és a mókusok, This Calling)

Papp Attila - basszusgitár (Patikadomb, This Calling, Dzsudló)

Szalai Ádám - vokál (ex-BloodRainbow, ex-Heroic)

 

Noble Victory Online:

https://www.facebook.com/noblevictoryband

 

Kapcsolódó cikkek