Noble Victory - Itt a második dal a fővárosi extrém death / black / core zenekartól: 'Digital Sarcophagus'

'Digital Sarcophagus' címmel megjelent a második lemezelőzetes single a budapesti extrém death / black / core vonalas Noble Victory közelgő bemutatkozó albumáról. A felvételek a Grenma Studióban készültek Botlik Mátyás vezetésével, míg a keverést és a masztert Simon István végezte el a No Silence Studiosban. A CD július 3-án jön ki 'Minotaur' címmel a H-Music gondozásában.

Noble Victory - Digital Sarcophagus

A zenekar a 'Digital Sarcophagus' dalról:

"A konceptalbum történetének ezen részében az emberi ösztön megváltoztathatatlan rossz tulajdonsága, a hatalomvágy kerül fókuszba. Az ember megkapja az esélyt az anyag teremtőjétől, hogy bekerüljön egy olyan pantheonba, ahol a világegyetem alakításakor figyelembe veszik az emberi jó tulajdonságait. Egyik vezetője lesz, építhet világokat, hozzájárulhat, pozitív teremtő értékekkel teheti teljesebbé az ismert valóságot. De ez a felhatalmazás felszínre hozza a hatalmi kísértést és Démiurgosz ezt sajnos túl későn vette észre…"

A Noble Victory debütáló koncertjére a július 3-ai Barba Negrás Amon Amarth / Behemoth / Bleed From Within bulin kerül sor:

https://www.facebook.com/events/905526207446823

Folytatás július 28-án, a Fezen Fesztiválon - Fezen Klub Csarnok, kezdés 21:20

Noble Victory - Boulevard Of Illusions

A Noble Victory tagsága:

Fellegi Ádám - gitár

Szalai Ádám - ének

Herczeg László - gitár

Papp Attila - basszusgitár

Szirota Márió - dob

 

Noble Victory Online:

https://www.facebook.com/noblevictoryband

https://open.spotify.com/artist/6pS3a1NtB4hRpTEBC8oCkP

 

Kapcsolódó cikkek