Meteora - Új koncertklippel jelentkezett a budapesti szimfonikus metal zenekar: 'Voices Within'

Karácsonyi ajándékként egy új videóklippel lepte meg rajongóit a három énekessel felálló fővárosi Meteora. A power / goth / death elemeket is bátran zenéjébe szövő szimfonikus metal zenekar a tavaly ősszel megjelent harmadik nagylemezén hallható 'Voices Within' dalhoz készített egy koncertfelvételekből összeállított kisfilmet.

Meteora - Voices Within

A zenekar énekesnője, Holló Noémi az alábbiakat mesélte dalról és a klipről:

"A 'Voices Within' szövegét az érzelmi függőségről írtam, az ilyen típusú kapcsolatok dinamikáját igyekeztem megragadni. Számomra mindig felszabadítólag hat egy személyesebb témájú dalszöveg elolvasása, mert azt az élményt adja, nem vagyok egyedül, ezt a gondolatot, érzelmet valaki már leírta helyettem, és a dalon keresztül belőlem is kiénekli. Abban bízom, lesznek akik számára nekem is sikerül ugyanezt megadnom. A videófelvételek két 2023. évi őszi koncertünkön készültek (Barba Negra, Analog Music Hall), mindkettő nagyon inspiráló élmény volt számunkra. Ezúton is köszönjük Gerócs Balázsnak a közös munkát!"

A csapatot idén utoljára, még az S8 Underground Clubban lehet elcsípni, december 29-én a Solidity, a Crash & Ride, és a Pink Dragon társaságában.

Facebook eseményoldal:

https://www.facebook.com/events/301380856210300

 

Meteora az online streaming felületeken:

https://songwhip.com/meteora-2

Meteora fizikai termék rendelés:

https://shop.hmusic.hu/eloado/meteora

 

Meteora online:

https://www.facebook.com/meteorabandhungary

https://www.instagram.com/meteorabandhungary/?fbclid=IwAR1-z1a-pcjR6lhgtcLaBS8G0Z4ysLkEVOrwQTfPPBm7436ndV-ku-uanDQ

https://www.youtube.com/@Meteorabandhungary

 

Kapcsolódó cikkek