„ma se csinált cserihanna rohadtul semmit” - Május 19-én a Turbinában megteszi végre!

A fiatal felnőttlét labirintusokkal telített világában nehézkes eligazodni, amit a fantasztikus altpop lány, cserihanna „KIKÖTŐ” című, május 19-ei élő lemezbemutatóján készül színpadra vinni! A pécsi származású előadó-dalszerző színházi profizmusával megfűszerezett show-ja előtt még elhozott egy vegyesen édes-önironikus homemade videóklipet „ma se csináltam rohadtul semmit” című dalához!

13 műfajilag igen szerteágazó számot találhatunk cserihanna nemrég debütált lemezén, amely olyannyira egyedi hangzást mutat fel, hogy maga az énekesnő sem tudja igazán behatárolni saját szerzeményeit. Az kijelenthető, hogy a folklórtól egészen az elektronikus zenéig mindent egy ernyő alá vett Hanna és mix-masteringért felelős szerzőtársa Kövér Kristóf. Szórakoztató, humoros, mégis elmélkedő szövegek kíséretében megtalálhatjuk a szeretetreméltó, idős férfiakról szóló „BÁCSI” c. ódát, a fülbemászóan groove-os „ZSIRÁFHÁT”-at, illetve a halogatásról szóló, lebegős egyszálgitáros balladát is „ma se csináltam rohadtul semmit” címmel. Utóbbihoz most megjelent egy gyerekkori videókból összevágott, bájos videóklip, amit a rapperrel, bongorral közösen készített:

cserihanna - ma se csináltam rohadtul semmit

Mivel a szám is azt a jelenséget igyekszik iróniával körbejárni, hogy milyen is, amikor a feladataim elvégzése helyett netflixezek, meg felelősöket keresek a múltban, ezért úgy gondoltam, hogy ezek a másfél éves koromban készült felvételek pont ideálisak lesznek ennek a “pszichologizálásnak” a bemutatására. Valami talán ott romlott el, ezekben a régi pillanatokban, és ezért vagyok képtelen válaszolni az e-mailekre!” – mesélte Hanna, aki alig várja, hogy bábszínházi körökben elért eredményei után a koncert színpadra is felálljon végre – ez pedig először egy hét múlva, május 19. éppen a Turbinában valósul meg!

Jegyek már kaphatók itt: https://tixa.hu/cserihanna-lemezbemutato-turbina

cserihanna Online:

https://www.instagram.com/hancser/

https://www.facebook.com/cserihanna

 

Kapcsolódó cikkek