Lovecrose - Egy klippel megtámogatott új dal hallgatható meg a novemberben érkező albumról: 'A mélyben vár'

'A mélyben vár' címmel egy újabb dalt mutatott be készülő nagylemezéről a metalcore-t játszó Lovecrose. A zalaegerszegi közponnttal működő zenekar november elején érkező 'Végtelen mint az óceán' albumának utolsó nagy promóciójaként publikálta a friss szerzeményt, amihez egy komor képi világú videoklip is készült. Élőben legközelebb október 6-án és 7-én a Junkies előtt lehet elcsípni őket, előbb Dunaújvárosban a Kaptár Music Pubban, majd Budapesten a Barba Negra Blue Stage színpadán, ahol a Bloody Holly and the RicketZ is csatlakozik hozzájuk.

Lovecrose - A mélyben vár

A zenekar a dalról, és a lemezről:

"A dalban visszanyúltunk kicsit a jól bevált klasszikus technikás metalcore figurákhoz, a szövege pedig a közelgő lemez tematikáját egységesíti, óceános, viharos hasonlatokkal operál. A ‘Minden lángol’ című stúdióalbumunk HammerWorld magazinos mellékletként még 2020 végén jelent meg, a mostani lemez a tervek szerint november 3-án érkezik, a H-Music gondozásában.”

A korongon 11 dal lesz hallható, és a megjelenéssel egy időben egy koncertklippel is készül majd a zenekar, az idei őszi/téli, illetve 2024 év eleji lemezbemutató koncertdátumok pedig hamarosan elérhetőek lesznek a banda Facebook-oldalán. 

Kiemelt esemény: Október 7-én a Junkies vendégeként a Barba Negrában lépnek fel:

https://www.facebook.com/events/254263507450135

Lovecrose az Online Streaming szolgáltatóknál:

https://songwhip.com/lovecrose

Lovecrose fizikai termék rendelés:

https://shop.hmusic.hu/eloado/lovecrose

 

Lovecrose Online:

https://www.facebook.com/lovecroseband/

https://www.instagram.com/lovecrose/

 

Kapcsolódó cikkek