Linkin Park - Nagypénteken megérkezett a zenekar Meteora|20 című jubileumi korongja!

A korszakalkotó nu metal együttes, azaz a Linkin Park a Grammy-jelölt ’Meteora’ album két évtizedes jelenlétét egy ’Meteora 20th Anniversary Edition’ című gyűjteménnyel ünnepelte, amely deluxe vinyl box készlet, deluxe 3-CD formájában, illetve digitálisan is elérhető.

A ’Meteora’ eredetileg 2003. március 25-én landolt. A Billboard Top 200 első helyére került, majd éppen a napokban elérte már a nyolcszoros platinaminősítést az Egyesült Államokban, és 15 országban szerzett platina- és aranystátuszt – köztük Magyarországon is. A sok klasszikus közül a „Numb” talán a legismertebb és legnépszerűbb, 1 milliárd Spotify-streamet és 1,9 milliárd YouTube-megtekintést hozott ezidáig, de az ikonikus „Faint” és a "Breaking the Habit" is ezen az albumon fedezhető fel.

A mély kutatómunkát igénylő projekt során a zenekar merevlemezei közé ásva rátalált a ’Meteora’ korszakából több, a fiókban heverő demóra, amely mind újrafelfedezésre várt. Így nem csupán régi klasszikusok, hanem korábban sohasem hallott felvételek is ott lapulnak Chester Bennington örökkévaló hangjával az április 7-én debütált albumon.

A MeteoraI20 végighallgatható a Youtubon:

https://www.youtube.com/watch?v=7NK_JOkuSVY&list=PLlqZM4covn1Hqp7LaICvTomOliPy4wZHp

Linkin Park - Lost

A néhány hete előfutárként berobbanó, vadiúj „Lost” és „Fighting Myself” számok mellett a rajongók végre elérhetik a „More The Victim”-et is. Mike Shinoda személyesen keverte és építette fel a végeredményt, ügyelve arra, hogy hű maradjon az eredeti szándékhoz.

Linkin Park - Fighting Myself

„Azt szeretem ebben a dalhármasban, hogy mindegyik nagyon különbözik egymástól” – mondta Shinoda. „Mindannyian az akkori banda eltérő megközelítéseit mutatják be.”

Linkin Park - More the Victim

Linkin Park Online:

Meteora20: https://www.linkinpark.com/meteora20

Official Linkin Park Merch: http://lprk.co/store

YouTube Subscribe: http://lprk.co/youtube

Facebook: http://lprk.co/facebook

Instagram: http://lprk.co/instagram

TikTok: http://lprk.co/tiktok

Twitter: http://lprk.co/twitter

Discord: https://discord.gg/linkinpark

 

Kapcsolódó cikkek