Lemezmegjelenés: The Corrs - Best Of

A népszerű ír együttes a The Corrs 22 év után december 1-én újra kiadta a 'Best Of The Corrs' című albumát, amely első alkalommal jelent meg lenyűgöző limitált, 2 LP-s kiadású arany vinyl és kibővített 2CD-s formátumokban.

The Corrs - Little Lies

A The Corrs egy igazi családi vállalkozás, melyet a Corr testvérek alapítottak: Andrea (ének, zongora), Sharon (hegedű, zongora, ének), Caroline (dob, zongora, ének) és Jim (gitár, zongora, ének) . Zenei stílusukra a hagyományos kelta zene jellemző, mely pop-rock csavarral elbűvölő keveréket alkot. A testvérek zenekaruk több mint három évtizedes fennállása során több mint 40 millió lemezt adtak el világszerte . Olyan sikeres kiadványaik voltak, mint az 1995-ös debütáló korongjuk, a 'Forgiven Not Forgotten' vagy a rekordokat döntögető 'Talk On Corners' , mely 2016-ban még minden idők 28. legtöbbet eladott albumaként szerepelt. Eddigi pályafutásuk alatt számtalan arany és platinalemezt, BRIT- díjat, Grammy és Ivor Novello jelöléseket söpörtek be. További óriási büszkeség számukra, hogy egyedüli zenekarként léptek fel Nelson Mandela 86. születésnapján, emellett 2002-ben a II. Erzsébet egykori angol királynő arany jubileumának tiszteletére rendezett nagyszabású koncerten is szerepelhettek.

The Corrs - Everywhere

A kibővített formában érkező válogatásalbum három Fleetwood Mac átdolgozást is tartalmaz, melyekkel a tavaly elhunyt Christine McVie az angol-amerikai rockbanda néhai énekesének/billentyűsének munkássága előtt tisztelegnek. A 'Little Lies', az 'Everywhere' és a 'Songbird' című klasszikusok gyönyörű új verzióinak a producere Guy Chambers (Robbie Williams, Kylie Minogue, Tina Turner) volt. A 21 dalt tartalmazó gyűjteményben természetesen olyan The Corrs slágerek is megtalálhatók, mint a 'Breathless' vagy a Dreams'.

Az album végighallgatható a Youtube-on:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLDhajrZgo0TI2lBbwwXbZRZ9RuDSHzuoO

The Corrs - Songbird

https://www.thecorrsofficial.com/

 

Kapcsolódó cikkek