Lemezmegjelenés: Portugal. The Man - Chris Black Changed My Life

Az elmúlt évtizedben a Portugal. The Man a rock egyik legértékesebb emblémájává vált, amelyet nemcsak több mint 1600 fellépésével ért el, hanem saját alapítványa, a PTM emberi jogi tevékenységével is. Az eredetileg Alaszkából származó, portlandi banda 2017-ben új magasságokba emelkedett, amikor megjelentette ’Woodstock’ című lemezét. Az albumot az addiktív sikerdal, a „Feel It Still” fémjelezte, amely rengeteg elismerést szerzett a zenekarnak – köztük a „Legjobb popduó/csapat előadásért” járó Grammy-díjat és hétszeres platinaminősítést.

2023. június 23-án végre érkezik az új album ’Chris Black Changed My Life’ címmel. Az újdonság producere nem más, mint Jeff Bhasker (Beyonce, Harry Styles, SZA, Mark Ronson) volt. Az LP egy személyes tragédia, Chris Black elvesztése után született, amelyről így mesélt a frontember, John:

2019. május 19-én elvesztettük egy nagyon kedves barátunkat. Chris egyike volt azoknak, akik olyanok voltak, mint a ragasztó; mindenkit összehozott. A banda összeomlott, és ez a lemez egy teljes gondolatmenet a körülöttünk széteső világról és a visszatalálásról. Bár ez egy nagyon személyes utazás, úgy érzem, mindenkinek van egy Chris Black az életében; legalábbis remélem, hogy mindenkinek van. Egy olyan barát, akinek megvan az eszköze arra, hogy mindent szebbé és szórakoztatóbbá tegyen. Aki közben mégis kordában tart, amikor letérsz az útról, és mindig ott van, hogy megünnepelje a jó időket, és támogasson a rossz időkben. Nekem Chris Black megváltoztatta az életem."

Portugal. The Man - Summer of Luv (feat. Unknown Mortal Orchestra)

https://www.portugaltheman.com/

Portugal. The Man - Dummy

Kapcsolódó cikkek