Lemezmegjelenés: Bailey Zimmerman - Religiously

Ma jelent meg a fiatal amerikai country zenész, Bailey Zimmerman első stúdióalbuma ’Religiously’ címmel.

A kiadvány egy valódi szerelmi ballada lett, mely tökéletesen illeszkedik a Louisville-ben született előadó stílusához. A reszelős hangjáról és őszinte dalszövegeiről ismert Zimmerman vadonatúj felvételeiben is remekül kifejezi drámai énekhangjával az átadni kívánt érzelmeket.

A ’Religiously’ korongon tizenhat ízig-vérig country szerzemény kapott helyet, többek között Bailey platinaminősített felvételei, a „Fall In Love”, mely megjelenése után egyből az első helyen landolt az amerikai Billboard Country slágerlistán, és a „Rock And A Hard Place”, mely már 550 millió globális lejátszásnál jár. De hallható még a „God’s Gonna Cut You Down” című különleges feldolgozás is, mely a legendás country-ikon, Johnny Cash előtt tiszteleg.

Bailey Zimmerman - Fall In Love

A feltörekvő énekes-dalszerző karrierje fénysebesen ível felfelé: 2021-es debütálása óta a tavaly kiadott ’Leave The Light On’ EP-je minden idők legtöbbet streamelt bemutatkozó kislemeze volt. Ezen kívül ő volt az egyetlen country előadó 2022-ben, aki két platina minősítést kapott. Dalait már több mint 1,5 milliárdszor streamelte a közönség világszerte, és a TikTokon is 2,3 millióan követik. Zimmermant jelölték az idei CMT Music Awards-on (country zenei videóklipek és televíziós fellépések díjátadója, melyen a rajongók szavazata alapján kerülnek ki a győztesek) az ’Év áttörést hozó férfi videóklipje’ valamint az ’Év férfi videóklipje’ kategóriákban.

Bailey Zimmerman - Rock and A Hard Place

https://www.baileyzimmermanmusic.com/

http://www.tiktok.com/@bailey.zimmerman?

http://facebook.com/baileyzimmermanmusic

http://instagram.com/bailey.zimmerman

http://twitter.com/baileyzimmerman

Bailey Zimmerman - God's Gonna Cut You Down

Kapcsolódó cikkek