Lemezmegjelenés: Alice Cooper - School’s Out (Deluxe Edition), Killer (Deluxe Edition)

Alice Cooper és zenekara megállíthatatlan volt a ’70-es években, amikor platinalemezek és toplistás slágerek garmadájával jelentkeztek. Tegnap újrakiadásra került ebből az időszakból két album: a ’Killer’ és a ’School's Out’ feljavított hangzású változatban, ritka felvételekkel és eddig kiadatlan koncertanyagokkal bővítve.

A ’Killer’ 1971-ben jelent meg a banda alapítótagjainak – az énekes Alice Cooper, a gitáros Glen Buxton, a gitáros/billentyűs Michael Bruce, a basszusgitáros Dennis Dunaway és a dobos Neal Smith – negyedik stúdióalbumaként. Az új verzió olyan klasszikus dalokat tartalmaz, mint az „Under My Wheels” vagy a „Be My Lover”. A gyűjtemény emellett élő felvételeket is rejt az együttes 1972. április 2-i puerto ricó-i koncertjéről.

Alice Cooper - Killer (2023 Remaster)

A ’72-es ’School's Out’-on olyan rockörökzöldek csendülnek fel, mint a „Luney Tune” vagy az „Alma Mater”. Emellett a csapat 1972. május 27-i, Miamiban rögzített koncertfelvétele is helyet kapott a delux kiadványon, sőt, további eddig kiadatlan kincsek is gazdagítják az újdonságot.

Alice Cooper - School's Out (2023 Remaster)

https://alicecooper.com/

 

Kapcsolódó cikkek