Ködfolt - Rövidesen megjelenik a hazai black metal projekt első albuma, előzetesen megérkezett ról a 'The Decision' dal!

'Bridge to Nothingness' címmel rövidesen megjelenik a hazai egyszemélyes black metal projekt, a Ködfolt első nagylemeze. Előzetesen a 'The Decision' című közel 10 perces dallal lehet ismerkedni. Az anyagot a Total Därkness Propaganda jelenteti meg. A zenekar eddig 2018-ban egy kétszámos demot (Journey Through The Void, Unconcious Travelling To An Unknown Sphere) és 2019-ben pedig egy split anyagot a Thy Funerallal (Beyond... from) hozott ki. Aki pedig zenekari pólót is szeretne a kiadótól az alább talál hozzá infót. Grafikai megvalósítás: Grafit és Hamu

Ködfolt - The Decision 

A Total Därkness Propaganda online elérhetőségei:

https://tdpropaganda.blogspot.com/

https://tdpropaganda.bandcamp.com/

https://www.facebook.com/totaldarknessp

Total Därkness Propaganda: 

"ELŐJEGYZÉS INDUL! KÖDFOLT - Bridge to Nothingness póló Ahogy ígértem, a KÖDFOLT első albumához érkezik merch is, ami kicsivel a CD megjelenése után, várhatóan március 22-étől lesz elérhető. Aki igényt tart a pólóra, az írja meg méretmegjelöléssel együtt, mivel nem fogunk plusz példányokat gyártatni, csakis annyit, amennyire van előjegyzés! Igényeket, kérdéseket üzenetben várom!

Előjegyzés határidő: 2024.02.15."

Kapcsolódó cikkek