Indul az Ocho Macho 20. jubileumi turnébusza!

A kulisszák mögé enged betekintést a Fonogram-jelölt zenekar, azaz az Ocho Macho március 10-én kezdődő, nagyon várt vidéki és budapesti koncertjeibe. Ugyanis az idén különleges évét ünneplő banda egy kedvcsináló, több mint 11 perces „Live Session” videóval jelentkezik legikonikusabb dalaik részleteivel és az idén megjelent két új felvételük, a „Szállni” és a „Háladal” élőzenés változatával.

Ocho Macho - Live Session

2023 első hónapjában már elstartolt az egészéves majális, hiszen a többszörös platinalemezes együttes megjelent vadonatúj, „Háladal” című lazulós kiadványával, ami kevesebb mint egy hónap elteltével a harmadik helyre került a legtöbbet streamelt Ocho-dalok toplistáján. Ezt követően landolt a „Szállni”, ami a kezdetektől elkísér napjainkig, miközben igazi ska és reggae klasszikusként megidézi a napsütéses, rozéfröccsözős fesztiválhangulatot.

A nyolcfős, frenetikus csapat, azonban igazán elemében mégiscsak a színpadon érzi magát teljesnek, így a srácok sokat dolgoztak az élőzenés hangszerelésen, s végre épp a koncertek indulása előtt bemutatják 2023-as felállásukat. Az újdonságok mellett egy medley formájában meghallgathatjuk a formáció további slágereinek élő hangzását is – fúvósokkal, vokállal és további zenekari hangszerek gazdag kíséretében.

Március 10-én a soproni Búgócsigában veszi kezdetét az egészéves Ocho Macho banzáj, majd folytatódik a FIRKIN-nel közös, első idei fővárosi koncert a Barba Negra Blue Stage-en. Ezt követően Tata és Győr felé veszik az irányt!

Ocho Macho Online:

https://www.facebook.com/ochomacho

https://www.instagram.com/ochomachoze...

https://lnk.to/Ocho_Macho

https://www.ochomacho.hu/

http://webshop.ochomacho.hu/

https://vm.tiktok.com/ZMeSbYu5C/

https://www.youtube.com/@OchoMachoOfficial

 

Kapcsolódó cikkek