ICENAP - 'Shipwrecked' címmel új dallal és klippel jelentkezett a nu metaltol a post-hardcore felé elmozuduló fővárosi zenekar!

Egy klipesített új dalt hozott ki még a múlt csütörtöki Dürer Kertes koncertje előtt a fővárosi ICENAP. A Nu/modern metal zenekar az utóbbi időben tudatosan mozdult el a kétezres évek post-hardcore zenéje felé. A 'Shipwrecked' dalt egyben a zenekar első korszakának a lezárásának is tekintik. A nótához a videós képanyagot a gitáros Kádár Robi készítette extra slow-mo technikával, a zene pedig Dési Kristóf basszer szerzeménye. Míg a srácok 2022-ben öt dalt is kihoztak, idén kicsit elvonultak, hogy a jövőre megjelenő és az új korszakot megnyitó Ep-jük előkészítésén dolgozzanak.

ICENAP - Shipwrecked

Az ICENAP az új dalról és klipről:

Ez az utolsó amit ilyen singleként kiadunk, ugyanis végre elkezdtünk dolgozni első összefüggő anyagunkon, ami egy EP formátumában fog megjelenni a következő év első felében remélhetőleg és csupa új dalokat tartalmaz majd, és a főleg nu-metalos megoldásoktól is némileg elrugaszkodik majd, több korai kétezres évekre jellemző post-hardcore behatással.

A Shipwrecked tehát a zenekar első korszakának lezárása, a videós képanyagot a gitáros Kádár Robi készítette extra slow-mo technikával, a zenét pedig ismét Dési Kristóf basszeros jegyzi.

ICENAP Online:

Facebook: https://fb.com/icenap.music

Instagram: https://www.instagram.com/icenap__/

Spotify: https://open.spotify.com/artist/6zGZ3...

 

Kapcsolódó cikkek