Hydra - Új szöveges videóval jelentkezett a zalai heavy/power/szimfonikus metal zenekar: 'Kéz amely ringat'

A szimfonikus elemeket is zenéjébe építő zalai dallamos heavy/power metalos Hydra a tavaly szeptember-októberi HammerWorld magazin egyik CD mellékleteként megjelent 'Láncra verve' című, 8 tételes bemutatkozó nagylemezének 'Kéz amely ringat' című dalához készített szöveges videót. A zenekar február 10-én, azaz e hét szombaton Zalaegerszegen a Keresztury Dezső VMK-ban indítja a 2024-es koncertszezonját. Ezen az estén a szintén helyi death metal csapat, a Monastery tartja lemezbemutatóját. Vendégként pedig Pálosi Robiékon kívül a győri hardcore/death metal Devoid és a vasvári nu metal Difortunes is tiszteletét teszi majd.

Hydra - Kéz amely ringat

Pálosi Róbert (dob) a dalról:

"Ezt a dalt az édesanyáinknak írtam. A születésünktől a gyermekkoron átívelő korszakaink ihlették, az, hogy miként válunk emberré, és a végén hogyan búcsúzunk el mindannyian attól, aki felnevelt. Az a pillanat, amikor az édesanya magasra emeli gyermekét, leírhatatlan, életre szóló élmény. Ott vannak velünk minden percben mögöttünk, mutatják nekünk a helyes utat, lámpásként világítva a sötétben. ”

Monastery lemezbemutató, vendég: Hydra, Devoid, Difortunes, 2024. február 10. Zalaegerszeg Keresztury Dezső VMKFacebook esemény:

https://www.facebook.com/events/914551280105256/

Hydra az online streaming platformokon:

https://songwhip.com/hydra8/lancra-verve

Hydra fizikai termék rendelés:

https://shop.hmusic.hu/termek/hydra-lancra-verve-cd/

A Hydra tagsága: 

Laki Tamás - gitár

Méhes Vid - ének

Némedi György - basszusgitár

Pálosi Róbert - dob

Tóth Sándor - billentyű

 

Hydra Online:

https://www.facebook.com/HydraZenekar

https://www.hydraband.hu/

Kapcsolódó cikkek