Hydra - Szöveges videón a 'Harcosok vére'!

Új videóval jelentkezett a szimfonikus elemekkel gazdagon ellátott dallamos heavy / powert toló Hydra, ezúttal a 'Harcosok vére' című dalukhoz készített kisfilm került fel a YouTube-ra.

Hydra - Harcosok vére

Pálosi Róbert dobos, zenekarvezető a dalról:

"Lehetetlen nem észrevenni, hogy mi folyik ma a nagyvilágban. Bár nem kenyerem a politika, de nem mehetünk el szótlanul mellette, hiszen óhatatlanul befolyásolja az életünket. Ez a dal a nyugati és a keleti világ közti harcokról szól, a háborúról, és a sok elesett hősről, akik vérüket adták. Hogy miért is? Azt talán ők sem tudták pontosan, mindenesetre „a bátraké a dicsőség mindörökre már”".

A 2021 nyarán indult, zalai kötődésű banda 'Láncra verve' című, 8 tételes bemutatkozó nagylemeze a szeptember-októberi HammerWorld magazin egyik CD mellékleteként is elérhető. A magazint keressétek a hipermarketekben, a benzinkutakon és az újságárusoknál, valamint digitális formában a Dimag és a Laptapír rendszerében. 

A CD-t a H-Music shopban is megtaláljátok https://shop.hmusic.hu/termek/hydra-lancra-verve-cd/ vagy a MediaMarktban, a nagyobb lemezboltokban, illetve a zenekar koncertjein.

Hydra - Láncra verve az Online Streaming szolgáltatóknál:

https://songwhip.com/hydra8/lancra-verve

 

A Hydra tagsága:

Laki Tamás - gitár

Méhes Vid - ének

Némedi György - basszusgitár

Pálosi Róbert - dob

Tóth Sándor - billentyű

 

Hydra Online:

https://www.facebook.com/HydraZenekar

https://www.hydraband.hu/

Kapcsolódó cikkek