Hate & Batushka - Közös turnéval érkeznek hozzánk!

Sikeres észak-amerikai turnéja után ismét Európát zarándokolja végig sötét zenei miséivel Lengyelország okkult metal párosa, a Batushka és a Hate. Budapesten március 2-án lépnek fel a Barba Negrában, a Summoner’s Circle és a Paradise in Flames kíséretében.

A Lengyelországban indult Batushka zenekar mára igazán bizarr látványossággá vált. Fellépéseik mindenkire nagy hatással vannak, hiszen nem csak egyszerű black metal koncertekről van szó, hanem igazi, színpadias „fekete liturgiáról”. Maga a cirill betűkkel is használt zenekari név (БАТЮШКА, ejtsd: bátyuska) is a keleti keresztény vallásra utal, hiszen az apát is jelentő kifejezés egyben az ortodox egyház papjainak megszólítása.

БАТЮШКА - ИРМОС IV (LIVE STREAM VERSION) BATUSHKA - IRMOS IV

A szintén lengyel Hate blackened death metal zenét szállít, amelyekben a blaszfémia keveredik ősi szláv mondák történeteivel. A több mint 30 éve alakult banda nótái élőben érvényesülnek igazán, és az elmúlt években az is kiderült, a hogy a közönség remekül fogadja a Hate és a Batushka párosát a közös turnékon.

Hate - Resurgence

A lengyeleket ezúttal egy doom, death, black és progresszív metal elemeket ötvöző amerikai csapat, a Summoner’s Circle, és egy brazil black metal banda, a Paradise in Flames kíséri el Budapestre, ahol március 2-án játszanak a Barba Negra Blue Stage-en.

Summoner's Circle - Chaos Vector

Paradise In Flames - Bringer Of Disase

a Concerto Music bemutatja:

European Pilgrimage 2023

2023. március 2., csütörtök 18 óra

Budapest, Barba Negra Blue Stage

Batushka, Hate, Summoner’s Circle, Paradise in Flames koncertek

Belépő: elővételben 6.900 Ft, a koncert napján 7.900 Ft

Jegyek kaphatók a www.tixa.hu és a https://jegy.rock1.hu oldalon.

 

Kapcsolódó weboldalak:

https://concerto.hu

https://batushkaofficial.com

https://www.hate-metal.com

https://www.summonerscircle.com

https://www.facebook.com/concertoconcerts

https://www.facebook.com/events/470245514992062/

 

Kapcsolódó cikkek