Dying Wish - A címadó dal érkezett meg elsőként a március végén megjelenő 'A világ peremén' című új nagylemezről!

'A világ peremén' címmel március 29-én jelenik meg a püspökladányi székhelyű Dying Wish új nagylemeze. A közel három évtizedes múlttal rendelkező, a heavy metalt és a melodikus death metalt ötvöző csapat elsőként az album címadóját hozta nyilvánosságra egy szöveges videó kíséretében. A 11 dalos új albumra felkerült a zenekar 2005-ös 'D.Y.I.N.G.W.I.S.H.' lemezéről a 'Forgotten Dead' dal magyar nyelvű verziója, az 'Elfeledett Halott' is. Valamint a CD verzió végére felpakolták a fiúk a Kalapács feldolgozásokat rajtő 'Kikalapált Dalok' lemezről az 'Idegen világ' dalt is. Ez lesz a zenekar harmadik magyar nyelvű nagylemeze és a csapat 28 éves történetében először fordul elő, hogy ugyanaz a felállás rögzítette ezt az anyagot, mint az előző 'Üvöltő sötét' korongot. A srácok az új anyagon a szolnoki Denevér Hangstúdióban dolgoztak Boros Béla produceri irányítása mellett, de az énekfelvételeknél Katona Attila is besegített, míg a mix és a master Cserfalvi 'Töfi' Zoltán munkája. A borítótervekért pedig Ujlaki Richárd felelt. A H-Music Hungary kiadásában érkező album digipack és vinyl változatban is kijön majd, illetve lesz új póló és egyéb merch is a megjelenés kapcsán. Az előrendelés rövidesen elindul.

Fotó: Bende Csaba (Zenefesto)

Dying Wish - A világ peremén 

A lemezbemutató koncertre pedig március 31-én kerül sor a karcagi Ifjúsági Házban, ahol aznap a fővárosi modern groove metal Salvus is bemutatja az új albumát a közönségnek, míg az estét a régi karcagi barátokból álló Side Track nyitja majd meg. A legfrissebb hír pedig a Dying Wish körül az, hogy ők is fellépnek Erdély szívében Szentegyházán az Escape Gardenben július 6-án a Totális Metál zenekar koncertje előtt, ami a Remorse, az Agregator, az AB/CD és a Cargo zenekarok csatlakozásával már inkább egy minifesztiválra hasonlít majd.  

Dying Wish, Salvus lemezbemutató koncert Karcag Ifiház 2024. március 31. Előzenekar: Side Track 

https://www.facebook.com/events/743804754365681

A Dying Wish a március végén érkező 'A világ peremén' album kapcsán:

"Március 29.-én érkezik az új Dying Wish album! A korongon 10 dal + intro található majd, az utóbbi két lemez hagyományait követve, Magyar nyelven. A zene hamisítatlan DW, Melodikus Heavy/Death Metal, modern köntösben, a tiszta és az extrém vokalizálás ördögi elegyével! A CD formátum végén bónuszként megtalálható lesz a Kikalapált Dalok lemezen megjelent Kalapács feldolgozásunk is, az Idegen világ, némileg feljavított maszterrel! Szintén rákerült az albumra, Elfeledett Halott címmel, a 2005-ös D.Y.I.N.G.W.I.S.H. lemezről, a Forgotten Dead magyar változata, ami az utóbbi időkben rendre felbukkant a koncertprogramunkban! Figyeljétek továbbra is az oldalainkat a további infókért. Ha még nem tettétek meg, csatlakozzatok hozzánk, itt a Facebook-on, a Youtube-on és az Instagramon is!"

Dying Wish - Idegen világ (Kalapács) Kikalapált dalok album

Dying Wish az online streaming platformokon: 

https://songwhip.com/dying-wish

Dying Wish fizikai termék rendelés:

https://shop.hmusic.hu/eloado/dying-wish

Kontakt, CD/merch rendelés, koncertinfó:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Dying Wish - Forgotten Dead (D.Y.I.N.G.W.I.S.H. album)

Dying Wish online: 

https://www.facebook.com/dyingwishhungary

https://www.instagram.com/dyingwishband?

https://www.youtube.com/@DyingWish

http://www.dyingwish.hu/?fbclid=IwAR1ChR7-dxASC3hmKmD5Idu0bsfaLiB4-4BDgzxCiV0B_CYUmO8tCc4JUwg

Dying Wish - Legyen sötétség live video 2023

A Dying Wish jelenlegi tagsága:

Dömötör Balázs - ének

Papp Lajos - gitár, ének, billentyűk

Ács Sándor - gitár

Belá Olivér - basszusgitár

Herczegh Csaba - dob

Kapcsolódó cikkek