Don Gatto - 'Flashback' címmel megérkezett az első felvezető dal a novemberben megjelenő új lemezről!

'Flashback' címmel hozta ki az első kedvcsináló dalt a szekszárdi "láncfűrész" hardcore zenekar, a Don Gatto, a november 8-án érkező új lemezéről. Az idén 15 éves szekszárdi banda új EP-je, a ‘Cataclysm’ 5 új szerzeményt fog tartalmazni, és a megjelenésig még további felvezető nótákat terveznek kihozni a srácok. A 'Flashback' pedig már elérhető az ismertebb online streaming szolgáltatók kínálatában. A zenekar az új album megszületésének miértjére pedig egy igen frappáns választ adott: “Már annyira elegünk volt abból, hogy állandóan azt kérdezgetik az emberek, hogy mikor lesz már nagylemez, hogy bosszúból hat év alatt írtunk öt számot, haha. De csak azért, hogy őket idegesítsük!” 

Don Gatto - Flashback az online streaming szolgáltatók kínálatában:

https://www.artistcamp.com/SmartLinks/9008798649181

Acélos Balázs (gitár) szívmelengető személyes ajánlója már “csak” hab a tortán: 

“A ‘Cataclysm’ első dala a ‘Flashback’, ami Nyúl, az énekesünk tizenéves korszakáról szól. Kemények voltak a kaposvári éjszakák, ment a pofozkodás meg a balhé, de aztán benőtt Zoli feje lágya, és rájött, hogy akkora gengszter úgyse tud lenni mint Ice T, és inkább jó útra tért.”

A lemezbemutató koncertre november 9-én kerül sor a Dürer Kertben, de ezt megelőzően, és a megjelenést követően is elcsíphető a banda több városban is. “Sokat játszunk mostanában az Ørdøggel meg a Watch My Dying-gal, illetve lesz egy osztrák bulink is, meg megyünk Csehországba a Pro-Pain-nel, de amúgy a dongatto.com-on fent van az összes dátum.”

10.19. Kecskemét / Ápoló Klub

10.26. Dunaújváros / Kaptár Music Pub

11.09. Budapest / Dürer Kert

11.15. Mannersdorf (A) / Gasthaus Pröstl

11.21. Karlovy Vary (CZ) / Slash Bar

11.22. Győr / Bridge

11.30. Szolnok / Zeusz

12.07. Szombathely / Végállomás Klub

12.21. Budapest / Dürer Kert

12.28. Szekszárd / Vadász Söröző

01.18. Pécs / Pécsi Est

Don Gatto Online:

www.facebook.com/dongattohc

www.dongatto.com

https://www.youtube.com/channel/UC9nMGmydo6f869t9xsSFVNw

Kapcsolódó cikkek