Divent - Az új EP-jük mellé egy klipet is kihoztak: 'Tükör'

Pénteken hozta ki új négy dalos Ep-jét a fővárosi progresszív metal zenekar a Divent. A 2022 végén alakult zenekarnak a 'Másvilág' már a második kiadványa, az első 'Minden, ami most kell' címmel még tavaly jelent meg. A kislemez összes dala elérhető már a Youtube-on is, valamint minden ismertebb online streaming szolgáltatónál. A zenekar az anyag megjelenéséhez igazítva hozta ki az EP második dalához a 'Tükör'-höz készített videóklipjét is, valamint az 'Akik félnek' nóta is kapott egy szöveges videót és így már a lemez minden dala kapott valamilyen képes megjelenést is. A dalok felvételét, a keverést és a mastert is a zenekar gitárosának Kusinka Mártonnak köszöntetjük, egyedül az énekrögzítésénél segített be Diószegi Kiki (Stray Heart Records). A 'Tükör' dal klipjét a csapat az Aréna Gardenben és a Total Breakdownban rögzítette, az operatőrök Demkó Balázs és Murányi Marcell voltak, míg a vágást Botár Bálint végezte el. A csapatnak jelenleg egyetlen lekötött koncertje van, az is október 26-án, amikor az Auraleak lemezbemutató koncertje előtt fognak fellépni a fővárosi Analog Music Hall-ban a cseh IONS társaságában. 

Divent. - Tükör

A Divent tagsága: 

Mihalovics Gréta - ének

Kusinka Márton - gitár

Kresák Kornél - gitár

Tordai Levente – dobok

Divent - Akik Félnek

Divent a 'Másvilág' EP-ről: 

"Néhány sorban összefoglalni azt az érzést, hogy mit is jelentett számunkra ennek a 6 hónap tömény szervezkedésnek a megvalósulása, szinte lehetetlen.

Ezzel a kislemezzel, mind zeneileg és zenekarilag, mindenképp egy másik arcunkat és egy magunkhoz mért szintlépést szerettünk volna megmutatni. Mint már említettük nagyon sok időt és munkát fektettünk bele ebbe a projektbe, azonban nagyon sokak segítsége nélkül nem tudtunk volna ezt úgy megvalósítani, mint ahogy ezt most ti is láthatjátok. Személy szerint szeretnénk megköszönni:

Diószegi Kikinek

Bikali Sanyinak és csapatának

Török Dánielnek

Demkó Balázsnak

Botár Bálintnak

De legeslegfőképpen Nektek, ugyanis ha ti nem hallgatnátok és nem terjesztenétek a mi hangunkat, akkor ez az egész már mit sem érne…

Már nagyon várjuk a következő alkalmat, ahol végre együtt tombolhatunk ezekre a dalokra!" 

Divent online: 

https://www.facebook.com/diventofficial

https://www.instagram.com/divent.official/

https://open.spotify.com/artist/4fMVUekmq2UarBiH1WjvTN

https://www.tiktok.com/@divent.official?is_from_webapp=1&sender_device=pc

https://www.youtube.com/channel/UCKPnufJ86iP0cmccfRGkSxQ

 

 

Kapcsolódó cikkek