Darkmess - Elsőként a klipesített címadót hozta ki a fővárosi melodikus death metal/metalcore zenekar a 'Khronos' címmel érkező debütalbumáról!

Elsőként a klipesített címadót hozta ki a fővárosi melodikus death metal/metalcore zenekar, a Darkmess a 'Khronos' címmel érkező debütalbumáról! A Vendetta Inc. romjain alakult csapat több kislemez és két EP után döntött úgy, hogy ideje kihozni az első nagylemezét. A dalhoz egy imidzsklipet is készítettek a srácok, amit Kispál László (KSPL Film) forgatott le egy egykori sörgyári épületben Budafokon, az AQB-ben, míg az új szerzemény megszólalásáért Kőrös Zoltán Dávid felelt, aki keverte és masterelte az anyagot. A kislemez borítóját pedig Alapi Zsolt (Lowlife Prod) készítette. Aki pedig koncerten is zúzna egyet a zenekar dalaira, az legközelebb ezt május 4-én teheti meg a Barba Negrában a Mini Alpárfeszten, ahol rajtuk kívül fellép még a Don Gatto, a Komodo, a Barbears és a Last is.

DARKMESS - KHRONOS

Darkmess - Khronos az online streaming szolgáltatóknál:

https://wmmd.lnk.to/DarkMess_Khronos

A zenekar az új dalról: 

"A Khronos az érkező lemez esszenciája, amit címadó mivolta is sejtet. A dal témája, hangulata és struktúrája is a tökéletes reprezentánsa az egész anyagnak. Ezért is döntöttünk úgy, hogy ez a dal legyen a legelső, amivel kijövünk. Az idő folyása és annak emberi érzelmekre gyakorolt hatásának tematikáját feldolgozó dal tökéletesen beleillik a banda által eddig következetesen épített atmoszférába, ami az antik görög mitológia köré épül."

Mini Alpárfeszt 2024. május 4. Barba Negra Facebook esemény:

https://www.facebook.com/events/1083556749561004

DARKMESS online: 

https://www.facebook.com/darkmessband

https://www.instagram.com/darkmess_bp/

https://darkmess.bandcamp.com/track/khronos

https://www.youtube.com/@darkmess_bp

https://darkmessbp.com/

 

Kapcsolódó cikkek