Concrete - CD-n is megjelent a fővárosi thrash zenekar digitálisan már tavaly kihozott új albuma!

'High Evolution' címmel még tavaly augusztus legvégén megjelent digitálisan a 2022-ben újjáalakult budapesti thrash brigád, a Concrete új nagylemeze. A a 2011-es 'Revelations of Perdition' utóda nyolc dalt tartalmaz alig több mint 20 percben. A felvételek Juhász Ferenccel és Garcia Szabolccsal készültek a Record Low és TNL Stúdiókban, a borítót Szabó László (Idő, Dog Attack, Közöny, Blackmail zenekarokból) készítette. A CD verzió azonban csak most a napokban lett elérhető a Terranis Productions jóvoltából. A limitált 300 példányos kiadvány a zenekartól és a kiadótól is megrendelhető. Személyes vásárlásra is van lehetőség, ahhoz azonban például holnap el kell menni a zenekar pécsi koncertjére a Sárkány Barlangba, ami a 'Buried Alive Events Pt.4.' koncertsorozat berkein belül kerül megrendezésre és rajtuk kívül fellép még a death metalos Cryptic Remains, valamint a black metalos Lidérc is.

Photo cred: Vidani Photo + Jani Horváth

Concrete - High Evolution

A zenekar a 'High Evolution' album CD-n való megjelenése kapcsán:

"MEGÉRKEZTEK!!! végre kezeinkben vannak a High Evolution CD-k!! ezermilliárd köszönet a Terranis Productionsnek, hogy összehozta ezt a kiadványt, szuperkirály lett!! köszönet Káger Balázsnak a layout-ért, Szabó Lacinak az eredeti festményért, Alának a borító tervért, és Vidani Photonak a szuperkirály fotókért. mától rendelhető tőlünk is a CD, van még bőven póló is amibe lehet csomagolni. hétvégén természetesen viszünk magunkkal belőlük Pécsre a Buried Alive Events Pt. IV.-re, szóval ha környékbeli vagy, ott át is tudod venni. tali hamarosan!!!"

Buried Alive Events Pt. IV. Pécs Sárkány Barlang 2024. március 09. Facebook esemény:

https://www.facebook.com/events/6676508155718383/

 

Concrete - High Evolution a digitális streaming felületeken: 

https://concretehungary.bandcamp.com/album/high-evolution

https://music.youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_mPGV0H9RxKoD1DZCUrDyjOGOrmvx-VZps

https://music.apple.com/us/album/high-evolution/1703449024

https://www.amazon.de/music/player/albums/B0CG3T738K?marketplaceId=A1PA6795UKMFR9&musicTerritory=DE&ref=dm_sh_jXKELnQLv3YHPNtZdfJXkNCOP

https://open.spotify.com/album/5U8rZDh1D47sqp2zKS2J9X

A Concrete tagsága:

Stoffer Richárd - ének

Benko Richárd - gitár

Molnár Dániel - gitár/ének

Tóth Bende - dob

 

Concrete online: 

https://www.facebook.com/Concrete666

https://www.youtube.com/@ConcreteHungary

 

Kapcsolódó cikkek