Colmena - Június elején érkezik a szegedi modern metal zenekar albuma, itt a negyedik felvezető dal: '3:32'

'3:32' címmel egy vadonatúj, sorban a negyedik single-jét jelentette meg hamarosan megjelenő nagylemezéről a szegedi modern metal zenekar, a Colmena. A 'Hazajutok' címmel, a Petőfi Kulturális Ügynökség Nagylemez programjának keretén belül készülő, tíz dalos album első nyolc tétele, noha eredetileg nem így tervezte a csapat, de egy konceptalbum formáját vette fel.

COLMENA - 3:32

Bagdi Balázs énekes elmúlt két évébe, lelkivilágába, sebeibe, fájdalmaiba enged betekintést, melynek középpontjában a címadó, 'Hazajutok' áll. Hiszen mint olyan, a családhoz, barátokhoz való hazajutás, az élet minden negatív szegmensében, egy pozitív energiákkal bíró, állandó pont. Az e körüli nyolc dalos utazásnak a legfrissebb, szöveges videóval megjelenő tétele a '3:32'. Érdekes címét pedig onnan kapta, hogy pontosan ennyit mutatott hajnalban az óra, mikor Balázs befejezte a dalt.

A szöveges videó rendezője és vágója: Gerő András (Kill Monday Management), a Colorist pedig Simon Leila (Kill Monday Management) volt. A felvétel a szerkesztés, a mix és a master Simon István "Simi" (No Silence Studio) munkája.

COLMENA - INSZOMNIA

Az Utóirat és az Inszomnia című dalok, amik nem kapcsolódnak a másik nyolc szerzemény koncept jellegébe, még a Nagylemez pályázat megnyerése előtt íródtak, de természetesen ezek is helyet kapnak majd a lemezen. Az albumról mind a tíz tétel klippel, vagy szöveges videóval jelenik majd meg.

A teljes lemez június 4-én lesz elérhető minden digitális platformon.

COLMENA - EL IS TŰNHETNÉK

A Colmena tagsága:

Bagdi Balázs – ének

Szabó Péter – gitár

Schmidt Ferenc - gitár

Szabó István – basszusgitár

Kobela Ákos - dob

COLMENA - UTÓIRAT

Online elérhetőségek:

Facebook: http://bit.ly/clmn_fb

Instagram: http://bit.ly/clmn_insta

Youtube: http://bit.ly/clmn_yt

Spotify: https://spoti.fi/2EJiuD7

Deezer: http://bit.ly/clmn_deezer

Apple Music: https://apple.co/2EGLc7t

 

Kapcsolódó cikkek