Casketgarden - Megjelent a 'This Corroded Soul of Mine' című albumuk újrakiadása!

Augusztus végén megjelent a Casketgarden This Corroded Soul of Mine lemezének 20. Évfordulós, remasterelt újrakiadása kétfajta bakeliten és digipack CD-n.

A Costin Chorineau (At The Gates, Arch Enemy, Ghost, Grave stb) újragondolt borítójába csomagolt lemezhez két videó single is, az I Witness dalra a Casketgarden gitáros Balázs, valamint a Widow Mother Earth maga Costin készített egy videót. A két kislemez az összes ismert streaming szolgáltató felületén megtalálható.

A megjelenés kapcsán Balázs most egy hivatalos playthrough videót is kitett a Casketgarden YouTube csatornájára, amelynek különlegessége, hogy a dal 2023-as újragondolt instrumentális variációjához készült, amit Balázs korábban énekes verzióban -egy japán énekes YouTuber segítségével- is megjelentettet - BalashToth néven - saját YouTube csatornáján és a legtöbb ismert streaming szolgáltatón is. A playthrough videó leírásában ingyenesen letölthető a dal gitár tabulaturája/kottája.

A bakelit és a 2002-es The Non-Existent demóval megbónuszolt digipack CD most már -limitált példányban- készleten vannak és azonnal rendelhetők az Metal.hu webshopjából: Link: https://metal.hu/shop/zenekar/casketgarden/

Casketgarden - I Witness

Casketgarden - Widow Mother Earth

Casketgarden - Song of Tears feat. Deathmetalvoicer

Casketgarden - Song of Tears Official Guitar Playthrough + TAB in Description

Costin Chioreanu - painting Casketgarden's 20 years anniversary front cover

Casketgarden - "This Corroded..." - 20th Anniversary Vinyl/CD Unpacking

Casketgarden Online:

Casketgarden Facebook: https://www.facebook.com/Casketgarden

Casketgarden Spotify: https://open.spotify.com/artist/6lk5Z...

Casketgarden YouTube: www.youtube.com/@CasketgardenOfficial

 

Kapcsolódó cikkek