Casketgarden - 20 éves jubileumi újrakiadást kap a hazai veterán melodikus death metal zenekar 'This Corroded Soul of Mine' lemeze!

Mint korábban hírt adtunk róla, egy különleges 20. évfordulós, remaszterizált kiadása érkezik a Mosonmagyaróvárról indult melodikus death metal zenekar, a Casketgarden 2003-as 'This Corroded Soul of Mine' lemezének. Az új masztert Cserfalvi 'Töfi' Zoltán készítette a szolnoki Denevér stúdióban. A limitáltan megjelenő album rozsda/fehér márvány vinyl/bakelit és digipack CD formátumban fog megjelenni. A digipack CD-n a 2002-es 'The Non-Existent' demo teljes anyaga is helyet kap majd bónuszként. Az anyagot itthon a Metal.hu adja ki és terjeszti majd. De elérhető lesz Európa többi részén, illetve Észak-Amerikában is, ahol a Season of Mist regionális webshopjaiból lesz megrendelhető.

A zenekar különleges ajándékot tervez minden előrendelőnek és vásárlónak, amiről azonban majd csak a jövő héten várható bejelentés a Casketgarden YouTube csatornáján https://www.youtube.com/@CasketgardenOfficial.

A 20 év után újra megjelenő 'This Corroded Soul of Minez' album  első felvezető dala az 'I Witness' lett, amihez a zenekar gitárosa Balázs készített egy szöveges videót.

Casketgarden - I Witness (Remastered 20th Anniversary Reissue)

A dal június 23-án elérhető lesz a legtöbb streaming szolgáltató kínálatában.

Spotify: https://open.spotify.com/artist/6lk5ZvoebglSUFluK8fEs9

Előrendelés: https://metal.hu/shop/zenekar/casketgarden/

 

A Casketgarden a 'This Corroded Soul of Mine' albumot 2003-nan az alábbi felállásban rögzítette:

Cseh István - ének

Csutak István - gitár

Tóth Balázs - gitár

Musitz Péter - dob

Őri Gábor - basszusgitár

 

A Casketgarden elérhetőségei:

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Facebook: https://www.facebook.com/Casketgarden

Youtube: https://youtube.com/@CasketgardenOfficial

Kapcsolódó cikkek